torsdag 6 oktober 2011

Smashin!

Hi babes!

Finaste, finaste ni! Idag tänkte jag ge er chansen att få bli ännu lite finare faktiskt genom att tipsa er om 3 grymma skönhetsprodukter som jag nyss upptäckt.










































Bästa foundationen ever - Lancome teint miracle. Och jag har testat många, tro mig.
Känd för att den reflekterar ljuset och för att den vunnit massor av stora skönhetspriser.
Faktiskt värd sitt snuskigt dyra pris 450 kr. Riktigt dryg och räcker 6 månader fast man använder den varje dag.

Smashbox photo op under eye brightener
Grym liten tub mot trötta mammaögon med mörka ringar. Ljusreflekterande. Supersmidig liten pensel så man bara kan pensla på lite under ögat och man ser genast grymt mycket piggare ut. Me like! (Används tillsammans med concealer!)

Smashbox O-glow
Faktiskt en av de coolaste produkterna jag provat. En helt neutral silikonbaserad ofärgad kräm som man smörjer in lite lätt på kinderna och genast så blir den en fräsch naturlig rodnad så man bara ser ut som man varit ute i friska luften. Inga pudriga tunga rouger här inte. Kinderna känns som babyhud också.

Provade även läppglanset Smashbox O-gloss när jag köpte mina godsaker idag och jisses vad coooolt. Ett transparent läppglans som genast ändrade färg när man applicerade det på läpparna så man alltid får sin egen färg lite förstärkt. Som om man bitit sig lite lätt i läppen. Var slut i lager idag men åker definitivt ner i sminkväskan nästa vecka.

Så finingar,  vill ni unna er lite lyx så har ni tipsen här! (Läs mer på länkarna och produkterna går även att klicka hem där direkt:-)

Har ni själva nån grym superprodukt som ni sitter och ruvar på?? Tell me så får jag väl lägga upp fler tips här framöver.

Kramar! Mia
Ps. Era köksfrågor i förra inlägget har jag svarat på direkt i kommentarsfältet Ds

13 kommentarer:

Anonym sa...

Jag använder eazy cover blue från Make up store och svär vid den. Annars är ju id bare minerals ett hett tips - perfekt att kunna lägga basen utan att behöva spegel ;-) Liksom bre macka med ena näven och "buffa" foundation med andra näven...

Nathalie sa...

Köpte en superbra produkt till håret på Kicks för någon vecka sen. Fråga efter flaskan med äkta silke hos personalen så plockar dom fram den! Till skillnad från vanliga silikondroppar som man köper från frisören så håller silket heeeela långa dagen och verkligen håller ihop alla kluvna toppar! Fick betala lite över 300 kr för den men det är den verkligen värd! :) (funkar på torra nagelband också för oss torrisar ;)

Maria sa...

Gud vad bra med lite skönhetstips för en sjavig småbarnsmorsa som mig! Tack :)

Hanna sa...

Hej

Smashbox O-gloss ska jag definitivt testa! Har hört bara bra om den.

TIGI Queen 4 a Day är något jag kan rekommendera för hår som är fina och behöver en boost!Undvik silikondroppar om du har fint hår eller ta endast till torra och kluvna toppar.

Har förresten köpt en Le Creuset gryta idag:-))Gissa om jag också hoppat jämnfota hem haahaha

Marits vita skrin sa...

Skit bra tips Mian :-)

Jag använder smashbox primer, och den är jag helst såld på. Sminket håller hela dagen och huden slätas ut... Man börjar ju liksom bli gammal nu. Så nu behövs alla mirakel grejjer som finns.

Annat var det förr, hahaha.

Kram /Marit

Anonym sa...

Lancomes mascara Definicils är så bra! Ska nog prova deras foundation -tack för tips! Tycker annars att lancome har lite för feta foundations.
Mvh Ulrica Adolphson

Milla sa...

Jag gick i vintras helt över till Exuviance hudvårdserie. Rengöring, toning lotion, serum, nattcreme, dagceme... ja allt som behövs. Man köper det på hudvårdsalong, och jag gör då och deras behandlingar. Jag kommer ALDRIG byta mer igen, är så nöjd! Det är inte dyrare än många andra produkter och räcker måååånga månader. Jag började även i somras med Id Minerals (efter tips av min 20åriga dotter) och det är toppen när man har känslig hy. Tänk att man ska "hitta hem" fastän man är 45+ ... :)
kram Milla

Att vara någons fru sa...

O-glow är grym! Själv kan jag inte vara utan touche eclat från YSL. Det är en mirakelprodukt för mörka ringar under öögonen.

Anonym sa...

alltid kul att hitta produkter man blir lite finare av ...jag är beroende av I.D bare minerals och cliniques concealer.....Ha en fin helg! Maria

Fräknis sa...

Åh vad bra tips! Måste prova!
Kramis

lizette sa...

God kväll! :)
Hoppas allt är bra med er.
Jag måste bara säga att sen
Id. bareminerals kom ut har jag varit en trogen kund. Jag älskar deras produkter. Men är lite sugen på att prova glo minerals, men man är ju lite rädd för att byta produkter när man har använt ett märke väldigt länge.. hehe!
Vet du något om glo minerals?
Jag använder id pga att jag har känslig hud och får lätt finnar :( hate it!

Mvh, Lizette

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Hihi! Jag kör idominsalva på läpparna och det känns inte som någo viadre hett tips!
Däremot kör jag med balsammetoden! Det bästa jag har gjort för mitt hår!!!
Ha en fortsatt bra helg!! Kramen!

Anna-Malin sa...

å, tusen tack för tips!
jag behöver verkligen
piffa till mitt hösttrötta
nylle ;)
klickar mig genast in
på länkarna.

ha det fint.

/Anna-Malin