lördag 29 oktober 2011

Kuddverkstad

Godkväll finingar!

Ni verkar också ha haft full fart idag med terassbyggen,  vindsisoleringar,  simskolor,  kladdkakebak och annat fix. Men du Semlan tar nog priset med julpynt...? Crazy Cat:-)

Riktigt så långt har jag inte kommit än även om jag snart ska visa er lite godbitar inför julen. NJuter fortfarande av hösten - nån som kommer ihåg förresten hur man konserverar de fina höstkvistarna? Glycerin eller hur var det? Mamma, du kanske minns?








































Tyvärr hittade jag inte alls det jag sökte i den lokala tygbutiken så det får bli SidenCarlson och Mattsons band i veckan istället. Var tvungen att tröstshoppa mig en kudde från TineK så länge:-) Den rätta Kit färgen som kommer matcha de nya taklamporna från samma leverantör som jag spanat  på en tid. Måste bara betala den sura restskatten först. (Morr)

























Vad är det med varje ny årstid som gör att man bara vill förnya sig och vältra sig och rulla runt i en hel hög med nya kuddar i säsongens nya färger?? För jag är väl inte ensam om det?
Kuddar från TineK och My Hideaway från Blackballoon

Får se hur långt jag kommer med kuddverkstaden i veckan. Lite höstlovsledigt ska faktiskt jag också ha nämligen.

Önskar er en fin lördag girls!

Kramar Mia

11 kommentarer:

Hanna sa...

Så mycket fint du visar här på din blogg. Roligt att hitta hit.
Hanna

Katarina W sa...

Det är så roligt med kuddar! Med tre barn under 8 år här hemma hamnar tyvärr oftast kuddarna på golvet och ligger aldrig sådär perfekt en lång stund. Men det är väl en charm i det också såklart :-) kram från Katarina W

Mys och hemtrevnad sa...

hahaha ja en crazy cat det är jag, åtminstone tror nog våra grannar det...hihi...att jag julpyntar nu beror på att det ska fotas inför julreportage här på måndag, annars hade jag inte börjat pynta innan advent..ler...underbar färgsättning på dina kuddar...kramis semlan

Mys och hemtrevnad sa...

jag ska ärligt säga att jag är skitnervös...tänk om jag inte har något de vill visa? pirrigt som attan...jag lovar att tala om när och om det visas! Kramis semlan

Att vara någons fru sa...

Du är (tyvärr) inte ensam. Phu. Kommer bli dyrt det här.

Fräknis sa...

jag är också kudd tokig. Men jag var i Dubai i våras och DÄR kunde man köpa mycket snygga kuddfodral. Ojojoj! Väldigt praktiskt också för dom är ju platta så ganska många fick följa med hem...hrm....så där 10 - 20 stycken. Men helt ok om dom kostar mellan 15-35 Sek,
Ha en skön söndag!
Snygga kvistar förresten!

Vardagens guldkorn sa...

Ja men kuddar är ju ett så enkelt sätt att förändra.... å är ju mycket billigare än att köpa nya möbler så egentligen är det ju en ekonomisk besparing... eller hur! ;0)
Ursnygga kuddar!!
Kram Linda

Jinni sa...

Hej, superfina kuddar1

Jag vet att många inte gillar såna här kommentarer, men jag är så nära att uppfylla min dröm och det skulle betyda så mycket för mig om du ville hjälpa mig.

Jag är just nu nr: 13 i Sverige. Får jag 5 röster till så blir jag nr 12. Jag känner inte massor av människor och jag har inte 1000 facebookvänner att fråga.
Så jag ber bloggare i hela Sverige om hjälp att rösta på mig så jag kan vinna min dröm.
Vinsten är en 4 dagars expedition med hundsläde över polarisen mellan Sverige och Norge. Mitt livs äventyr.

Jag skulle bli så glad om du ville rösta här:
http://www.fjallraven.se/friluftsliv/polar/tavling/tavlingsbidrag/bidrag/?uid=707

De som också vill sprida min dröm vidare länkar jag till med en stor bild på min blogg men jag är verkligen så himla tacksam för precis varenda röst jag får.

Jag hoppas att du vill hjälpa mig!
Kram Jinni

PS. Har du redan fått ett sånt här meddelande av mig så ber jag tusen gånger om ursäkt för att jag har så dåligt minne, men se det som att jag tyckte just din blogg var värd ett extra besök. Allt handlar ju om inställning. :)

Hemmavid sa...

Vilka härliga bilder du visar idag! Härliga höstfärger...

Kuddar kan man aldrig få nog av. Det är så härligt med massor av kuddar och filtar att mysa med speciellt på hösten!

kramen Jenny

Maria sa...

Nyfiken på hur man konserverar kvistar. Snälla, skriv i bloggen om du kommer på knepet. Kvistarna var ju riktigt fina, jag har också sådana, men jag har aldrig tänkt på att ta in dem. :)

Hemma hos Razzel sa...

1. Vilken jättesnygg vas du har till kvistarna!
2. Men vad gör man av alla innerkuddar?... Tyvärr måste man ju ofta köpa med innerkudden - jag har en garderob proppad av kuddar = dåligt samvete när jag vill ha nya....