onsdag 24 augusti 2011

Att fira en 40-åring

Godmorgon alla fina!

Tänka sig, nu är man gift med en 40-åring också.
Oroar mig lite för vad folk ska tycka med tanke på att jag bara är 19;o)

Den stora dagen var riktigt lyckad och startade såklart med champagne och jordgubbar på sängen. Sen drog jag iväg honom till Görvälns slott för en riktig lyxlunch. Det är på Görvälns slott de spelat in stjärnorna på slottet och jag har länge varit nyfiken på designen på slottet som är väldigt unik. Alla rum är unika och riktigt coolt designade. Måste boka en mysig höstweekend tror jag och utforska lite närmre. För det vi fick uppleva under lunchen gav verkligen mersmak vill jag lova.
Har ni några andra tips söta bloggisar på weekendställen inte allt för långt från Sthlm värda ett besök? Tell me!


Kramar! Mia

7 kommentarer:

Nordingården sa...

Oj vilken härlig födelsedag han fick, fina bilder därifrån, det är kul med lite små lyxutflykter i vardan. Mysig bakbild fr köket, de där fina svarta lamporna, var har du hittat dem?? Mari.

Anonym sa...

Åh wow vad fint det ser ut, det måste jag genast kolla in.

Kram Anna B

Anonym sa...

Tack för tipset, det måste jag titta närme på. Min gubbe fyller också jämt i november och jag ska boka en överraskningshelg.

Tack! Kramar från Lina i Spånga

Mys och hemtrevnad sa...

vilken fin dag du ordnat för gubben. Ulf Wagner som är kock på stjärnorna på slottet var min lärare på göteborgsuniversitet på hemkunskapen när vi skulle examineras i ämnet fisk. Han var himla duktig! Ett kul program tyckte jag! Kramis semlan

Anonym sa...

Häringe slott <3

Anonym sa...

Hej,
Tack för fin kritik och fina bilder. Du är hjärtligt välkommen under hösten.

Mvh Johan
VD Görvälns Slott

Anonym sa...

Åh va mysigt, hoppas du får ngt liknande när du fyller (20) Ler!!! Som tidigare skrivare skrivit så är osså Häringe slott en upplevelse, men detta va ju ngt speciellt efter de fina inspelningarna, och måste bara få säga att din blogg är underbar, tillika verkar du! Kramen