söndag 17 augusti 2008

En investering

Maken har gjort en investering. En riktigt bra digital systemkamera med bra objektiv. Det tog ett tag innan jag lät mig övertalas (tänk vad mycket inredning jag kunnat köpa för pengarna;o) men han fick mig på fall med kommentarer som "tänk vilka vackra svartvita bilder jag ska ta på barnen" och "tänk vilka fina inredningsbilder du kan ta..."

Och jag måste faktiskt erkänna, det är en grym skillnad. Går inte ens att jämföra med min skruttkamera. Så förhoppningsvis kan jag bjuda er på många vackra bilder framöver :o)

Nedanstående bild har jag tagit med min gamla kamera. Den gamla slitna stegen fick jag med mig hem från Mig & Alice i Dalarna. Ett av många fynd, imorgon kanske ni får se några fler. Det var knappt vi klarade gränsen på maxvikt 3500 kg för B-körkort på vägen hem pga alla fynd kan jag säga... Ser ni, jag har faktiskt pluggat lite i alla fall ;o)

Nu ska jag prova kläder några timmar och se om jag kan hitta något som gör att det ser ut som att man bara har lagt på sig hälften av det man faktiskt har under sommaren. Tur att jag har en mage att skylla lite på :o)

Ps. Hittade ett grymt tips för er som älskar Mårbackapelargoner hos Granne med Selma som jag ska pyssla med imorgon. kolla här. Ds

Kram Mia

7 kommentarer:

Kristin sa...

Hej! Vad kul med ny kamera. Jag har fotat med systemkamera sedan början av 1990-talet och jag kan inte tänka mig leva utan en sådan... när jag köpte min digitala Canon förra året så älskade jag den och nu är den mig nästan lika kär som barnen (nästan!). Jättefina bilder blev det på rosorna!

Ha det jättebra!
/Kristin

♥ Fyra årstider sa...

Jag har också en ganska ny kamera och det blir så mycket bättre...så nu ser jag fram emot fina bilder hos dig.
Kram lotta

Camilla sa...

Vilken bra investering av din make, jag har själv en digital systemkamera och det är sååå roligt att fota med den! Ha det gott! Kram Camilla

Stämningsfullt sa...

Hej!
Så bra att han lyckades övertala dig :) Den kameran kommer ni säkert att ha mycket glädje av!
Jag skulle också vilja ha en ny fin kamera...
Kram!

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej Mia!
Så kul med en ny kamera! Svartvita bilder är så himla fint, synd bara att de är något dyrare att framkalla sådana bilder, men å andra sidan kan det vara värt det.

Hur går det med kökkortet då?
Går du hos Håkan i Säter?

Ha en fortsatt fin vecka!
Kramar från Benita

A home far away sa...

Min man köpte en ny Canon 400D när jag började blogga, men visst är det skillnad mot tidigare kameran, känns mycket mer stabilt att ta kort och inte så många foton blir suddiga längre, hihi!

Jag har en award till dig hos mig idag:-

Kram Gunilla

mig & alice sa...

Hej Stumpan.

Du måste ha ett väldans bra ögonmått du :-).
Den där stegen såg ju faktiskt precis som att den skulle vara snickrad för platsen, blev jättebra.

Vad kul med system kamera, man blir lätt lite bortskämd, jag vill ha en ny också fast min inte är så gammal, huga...

Ha det så gott och glöm inte bort att plugga lite då och då...annars kan du ju be mig om lite trafikskyltstips....NOT, hahahaha.

Kraaaaam
Melinda