onsdag 20 augusti 2008

Söta nyheter

Många söta nyheter hos Fridas gård för den som är shoppingsugen. Själv har jag börjat jobba igen så på lunchen blir det nog en liten promenad längst med gatan. Jobbar man på humlegårdsgatan i Stockholm så ligger inredningsbutikerna på rad :o) Inte helt bra för plånboken dock;o) I underbara butiken koffert är det svårt att hålla i slantarna.

Måste springa och spana in lamporna på Indiska också som Susanne tipsade om häromdagen. Måste komma ihåg att visa fynden från hennes loppis också förresten.


Kram Mia

7 kommentarer:

Mys o Mirakel sa...

Nog blir man shoppingsugen när man ser dina bilder! :-)

Stämningsfullt sa...

Fina bilder! De där lådorna skulle vara perfekta till min tvålar :)
Kram!

Willewira sa...

Hej!

De är superfina lådorna!! Något att hålla i minnet tills vi byggt ut och fått ett badrum att inreda... Kan knappt vänta.

Visst är det underbart att ha en kamera som tar fina bilder. Håller själv på att spara ihop till en Canon IOS450D (tror jag den heter...). Har en kamera idag som inte riktigt gör som jag vill.

Härliga rosor och STEGEN!!! En sådan letar jag efter.
Behöver inte ge upp alltså, de finns där ute...

Ha en skön vecka!
Kram willewira

♥ Fyra årstider sa...

Väldigt söta lådor. Jag jobbade också i staden förrut och det märktes i plånboken, nu hinner jag tyvärr inte att shoppa lika mycket...och tur är väl det.
Kram Lotta

Dicksonska våningen sa...

Såå fina lådor. Perfekt till en tvättstuga :)
Jag hinner aldrig shoppa eftersom jag jobbar i butik själv. Så jag är ju inte ledig när butikerna är öppna... Men det är bra för plånboken!
Lamporna från Indiska var ju jättefina. Bra pris också!
Kram Annika

Emma sa...

Brukar oxå vara inne och kolla på Fridas gård. När vi väl blir klara med vårt hus kan man fylla på med detaljerna:)då gärna från Fridas gård.
Kram Emma

me and alice sa...

Hej Mia!
Jasså du kunde inte heller låta bli att köpa dom,hi,hi. Visst är lamporna fina! Temuggarna är helt oemotståndliga... Du kommer nog falla för dom du också!
Ha en härlig helg!
Kram Susanne