lördag 29 mars 2008

Den lilla grisen och den förlorade soffan

Idag har vi varit på dop av mina kära vänner Annas & Fredriks lilla dotter Julia. Det är verkligen extremt svårt att hitta stilrena fina barnpresenter. Var på jakt efter en fin spargris men efter några timmars letande så gav jag upp och insåg att om jag ville ha en vit gris fick jag helt enkelt måla den själv. Tänkte först göra den lite shabby och ta fram sandpappret, men kände att det var kanske lite väl att tvinga en 4 månaders att välja inredningsstil redan;o)

Fast då kanske hon kommit ihåg att hon fick den av tant Mia..? ;o)
Såhär blev i alla fall resultatet:

Tänkte det kunde vara kul för dig Anna att se före bilden. Och hoppas verkligen inte att du gillar den här bättre, för nu är det försent:o)
Annars är jag lite sur idag för jag blev snuvad imorse på en söt liten bänk till hallen från Blocket för 200 spänn med 2 minuter! Nån hade ringt 2 minuter innan mig och var på väg för att hämta den. Tror den hade blivit perfekt i min hall. Vitmålad såklart med lite kuddar från Greengate.

Ja det är väl bara att leta vidare, men jag gillade kryssen i ryggen.

Hoppas ni får en mysig lördagskväll! Avslutar med en bild på dagens solnedgång. Fin va?

Ps. Anna, jag såg nog att vitfärgen varit framme både här och där även om vi inte hann prata så mycket för alla gäster ;o) Fint som snus blir det i alla fall! Ds

Kram Mia

7 kommentarer:

Anonym sa...

fin blogg!

Beas sa...

Men det är ju inte klokt vilken fin gris....vad använde du för färg?

Mitt Lantliv sa...

Oj så fin den blev. Bra tips då jag ska på dop om 3 veckor!
Jag frågar samma sak, vilken färg har du använt?

Kram Sophie

Mitt skabbiga chica hus sa...

Jag använda vanlig vit blank sprayfärg. Som sagt, funkar till allt! Spraya inte för mycket på en gång bara då börjar det rinna. hellre 2 lager.

Kramis Mia

Anna S sa...

Och ja de är sååå fin grisen!!! Mycket finare vit, såklart *ler*. Kul att du såg att det går lite framåt här - jodå det har blivit en och annan burk med vit färg ha ha. Men kul är det när det börjar kännas mer och mer som jag vill ha det. Vi har - eller rättare sagt - hade lite olika smak jag och mannen men det börjar mer och mer bli åt det VITA hållet! Och det är mkt tack vare dig Mia, Fredrik kallar din smak "shic shake" (en egen tolkning av shabby chic - rätt gulligt : ) ). kram

Beas sa...

Aha...men...det svarta då. Det är ju så perfekt gjort. Ser nästan ut som du suttit med en filtpenna, men det kan du väl inte ha gjort!? Har du använt dig av schabloner? Det är så bra gjort så man nästan tror det är fabriksgjort ju. :-)

Useful Art sa...

Ja det är inte lätt med blocketfynd, inte altlid som det går som man vill. Letar också hallmöbler men kan inte riktigt komma på vad det är jag vill ha. Hoppas på att "den" bara dyker upp någon dag :)

Lycka till!!
Sara