måndag 24 mars 2008

Tantvarning

Idag har jag bara myst omkring hemma, möblerat om lite och donat. Min favoritbyrå fick en ny plats och trälådan fick en plats uppepå. Jag har tagit fram mitt silver och lagt i fina skålar i trälådan. Kanske inte så smart om inbrottstjuvarna kikar in, men varför gömma nåt vackert i skåpen när man kan få se det varje dag?

Visst skulle det bli fint med vita trägolv även här...? Och ett vackert vitt matbord modell större som det här.

Jag har funderat på varför jag gillar att blogga egentligen. För det är ju lite skumt eller hur..;o) Skriva några rader om inredning och sitt hus för en ganske främmande läsarskara.
Jag tror att bloggandet har fått mig att bli mer positiv. Jag ser det vackra nu istället för dammtussarna i hörnet. Jag letar hela tiden efter vackra saker att ta ett kort på som man kan få användning för vid bloggtorka. Jag ser den vackra krukan med knoppande blommor i fönstret och blir glad, istället för att se de sunkiga listerna en meter längre ner. Därför mina vänner, tänker jag fortsätta med det här ett tag till;o)

Min favoritbyrå från blocket, 100 spänn kostade den - men då var den snorgul.

Trälådan byter skepnad minst en gång i månaden.

Tog en promenad till Plantagen och hittade en jättestor vit zinkkruka, lagom shabby för att jag var tvungen att ta med den hem.

Jag fyllde den med...tro det eller ej - 4 st vita St Paulior. Tantblomman nr 1. Men jag tycker den är rätt fin, tycker blommorna påminner om smultronblommor. Sen är den väldigt billig också ;o)

Kram Mia

6 kommentarer:

Useful Art sa...

Haha, ja blogga är ju eg ett rätt märkligt fenomen. Det är ju faktiskt kul även om ingen ens läser ens blogg. Men som du säger, man får ett sorts sammanhang i sitt hem och kan se det utifrån andras ögon fast med sina egna. Nu blev det snurrigt :)

Jättefin kruka också, och st paulor kan faktiskt vara vackra, man glömmer bort det ibland.

Sara

me and alice sa...

Hej!
Har haft lite lika tankar som dig om bloggandet...
Krukan är jättefin! Måste nog ta en tur till Plantagen i morgon...
kram susanne
ps. Tantblommorna är jättesöta.*fniss*

Kannor och karaffer sa...

Vilka praktexemplar du fått tag i - jag tycker dom är supersöta men har ingen riktig hand med dom ...kanske för mycket vatten. snyggt var det iallafall.

ha det gott vännen!
Ann

Beas sa...

Vilken underbar reflektion runt bloggandet. Spot on! Det är ju faktiskt så det är, att man ser det vackra ännu mer nu. Konstigt egentligen, men det är bara att ta vara på den känslan ju.

Kikade in till dig så här sent på natta för att jag såg att flera stycken utländska bloggare hittat till min blogg just genom din inom loppet av bara några timmar. Undrade varför liksom. :-)

Inte för att det gör något, men kände att jag var tvungen att lägga till lite "svengelska" nedtill på några av inläggen så de skulle känna sig välkomnade. :-)

Näe...sussa var det!

Ha en bra tisdag!

Kram Bea

Anonym sa...

Hej!
Gillar din blog skarpt!! Hoppas att du tycker det är kul att blogga läääänge till...
MVH Ewa

Ewa sa...

Va fint med vita tantblommor! =) Jag letade vita för ett tag sedan, men hittade bara blåvita. De var ganska fina de med. Brukar dock inte få dem att överleva...

Jättefin blogg. Ska kika in här fler gånger.

Mvj
/Ewa