söndag 9 mars 2008

Vindsvåningen

Idag visar jag er hur vi bodde innan vi flyttade hit. Den underbara vindsvåningen, som vi tyvärr växte ur. Och vi längtade efter gräs under fötterna och lite mer natur. Samtidigt är det den som gör att vi ibland får panik över att detta faktiskt är ett gammalt hus, för den vindvåningen var sprillans ny, det fanns inte en list som var sliten. Här får man ju då lite totalpanik ibland när man tittar på standarden och inser att man skulle vilja byta varje list i hela huset.

Men, men allt har sin tid. Där hade vi inte sjöutsikt. Och inte stranden på gatan heller. De dagar det var fint väder var man tvungen att ta sig ut i nån park och sitta där och uggla;o) Och den var väldigt modern, och nu när man fallit för den där gamla charmiga stilen så är det ju enklare att få till det i ett gammalt slitet hus. Då är det ju redan shabby chic liksom:o) Det gäller att vara positiv när man saknar nyrenoverade badrum och takspotar;o)
kram Mia

3 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Wow vad snyggt! Förstår att ni trivdes där!

Ha en fortsatt skön söndagskväll, kram!

Kalkstenssommar sa...

Fin lägenhet. Men du, det är ju så underbart med gammalt. Det finns ett lugn o en annan känsla i det.

Så njut nu av ditt hus som du gör så vackert i!

Kram L

lottens vita och gröna sa...

nemen hallå där! vi har nog aldrig stött på varnadra här i bloggvärlden...nu är jag sååååå glad för att ha hittat hit, kollade på inrega...men vilken sida, vilket hem och ditt förra mmmmmmmmmmm och så bor i stockholm med, vad kul, jag med! ha det så gott till nästa gång jag tassar in är! kram lotten