söndag 9 mars 2008

Ett mirakel

Ibland funkar det att börja plantera små små tankar hos maken som till slut växer och som landar i att han tror att det var hans egen idé från början ;o) Nu efter en lång härlig söndagsfrukost kommer han och säger "du jag har suttit och tittat lite i vardagsrummet, jag tror att det skulle kunna bli rätt fint med liggande vita plankor i soffrummet. Och det där du pratade om att du vill dölja bokhyllan, då skulle man kunna dölja den och bygga dolda dörrar av plankorna, så kan man dölja stereon och allt annat därbakom"

Nähä;o) dölja all teknik och sladdar har ju jag bara pratat om sen vi flyttade in här. Men det är ju ett mirakel att jag lyckats plantera även den idén hos honom.

Men jag behöver råd. Blir det konstigt att ha pärlspont i hallen här uppe och där nere, stående plankor i våra sovrum därnere och sen liggande plankor i en del av vardagsrummet?

Det är den här delen av vardagsrummet jag pratar om:

Den inbyggda bokhyllan är precis till vänster, där skulle det i såna fall bli dolda dörrar. Skulle kanske bli fint med några gamla järnbeslag?

Kram Mia

2 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Jag tror att det blir jättesnyggt! Där ser så fint ut redan nu!!!

Så där brukar jag också göra.....mannen brukar få tro att idéerna är hans då går det lättare att genomföra dem!

Ha en underbar söndag! Kram!

Kannor och karaffer sa...

Vi ska ha liggande plank på varje kortsida av vårt v-rum - jag är helt övertygad om att det kommer att bli supernyggt. Själva stereoanläggning är dold i ett skåp av pärlspont....så då förstår du att jag är såld på din ide.

Hälsn.
/Ann