söndag 23 mars 2008

Förlorade påsktårtan och nya nätbutiken

Hoppas ni alla haft en underbar påskhelg för det har jag haft. Det är alltid mysigt att komma ut till landet några dagar, tända en brasa och få lite sovmorgon. Enda incidenten utspelade sig inatt när Elly vaknade hysterisk vid 04.00 "Jag vill inte vara här!!" skrek hon helt hysteriskt, hon var verkligen helt galen. 20 minuter senare lyckas vi få ur henne VARFÖR hon inte vill vara kvar på landet. "Men det är flugor i hela rummet, titta" får hon fram hulkandes genom gråten och pekar på alla svarta fläckar i taket och på väggarna.

Det är gamla trätak och träväggar i den lilla gäststugan där vi sover - och mycket kvisthål. Mörka sådana. Vi var tvungna att tända både en och två lampor och visa henne att det faktiskt inte var 200 flugor i rummet. Stackarn, hoppas hon inte fått flugfobi nu;o)

Det är mysigt att vara borta men det är alltid mysigt att komma hem. Även om vi möttes av en något sur doft från köket från den specialbeställda påsktårtan från Östermalmshallen som glömdes hemma.

Älskling tar du påsktårtan? "Ja"....... Gubben du glömmer inte påsktårtan va? "Nej då " En halvtimmes bilresa senare "Du tog väl tårtan..? " - "Jävlar" Ja, ja jag skulle ju inte äta nån tårta i alla fall, men synd för de andra som missade den. Och de pengarna hade man ju kunnat handlat nåt annat trevligt för istället;o)På fredag händer något spännande. Du öppnar en ny nätbutik som jag har väntat på ett tag. Mycket danskt och handplockat som verkar vara PRECIS i min smak. Men dit tänkar jag inte länka förrän på fredag eftermiddag, jag måste få handla själv först innan allt tar slut;o) Då visar jag även om det fanns något jag inte kunde motstå.Bilderna är lånade från nya butiken som avslöjas på fredag.

Hoppas ni får en mysig söndagskväll!
Kram Mia

5 kommentarer:

Det lantliga hemmet sa...

hej.. jag kan nog gissa vilken butik det är men jag avslöjar inte heller.. synd att man har så svårt för att hålla sig..tihi.. hoppas påsken har varit bra och ni kunde njuta av tårtan när ni kom hem.. inte lätt för dem "stackars" männen att komma ihåg allt!! ha de gott kramar

Anonym sa...

Hej Mia :)

För att inte röja din "hemlis" så skriver jag att jag är anonym *ler*
Blir jätteglad att du nämner min butik och självklart får du låna bilder så länge du anger källa sen, låna på! :-D
Vill inte ange priset här, men dom kostar en slant, dyra i inköp från Italien, fast pris är alltid relativt beroende på vad man jämför med. Dessa är nog rätt unika och finns kanske bara ? i min butik just nu.
Blir så jätteglad för allt positivt du skriver, det hjälper och peppar när man sitter här klockan 01.30 på natten och jobbar :)
Ha en jättehärlig vecka så syns vi på bloggen och i butiken ;)

Kramar i massor
"anonym" *blink* :)

In my house sa...

Ooohhh, vad spännande, ny butik!
Synd det där med tårtan, me så är det väl nästan alltid... Man glömmer de viktiga.
Kram Josse

Solsjö - Under en vind sa...

Hi hi...jag vet vilken det är! Kommer också hänga på låset ....

Hoppas att er helg var riktigt mysig trots glömda tårtan! hi hi...
Fortsatt skön annandag! Kram!

Anonym sa...

Väntar med spänning på att få se vilken butik det är...! :-)