fredag 4 januari 2008

2 dygn, 15 timmar och 17 minuter

Det var så länge mitt nyårslöfte höll. Nya nyttiga Mia med GI mat och morgonpromenader. Det var tills igår eftermiddag då vi var på mysmiddag hos bästa vännerna. Efter pulkaracet började vi med fika, och sen följde drink, chips, hemlagad pizza och en härlig marängsvizz i en härlig fart. Bra jobbat Mia.

Tur att jag i alla fall varit hos frissan idag innan jobbstarten på måndag. Det snygga håret kanske väger upp den extra bilringen man fått över jul. Ja det kan jag ju försöka inbilla sig i alla fall. Nu är ju löftet ändå brutet, och det är ju ingen idé att börja om en fredag - så ikväll blir det candle light dinner för två med rödvin och god mat.

Lika bra att frossa helgen ut och börja med nya riktiga tag på måndag. Eller hur ;o) ? Med en härlig middag och inköpen av några fina ljuslyktor i fattigmanssilver idag (på rea!) så är jag ju rätt lycklig ändå :o) Trots bilring. (ar)

Ha en mysig fredagkväll! Kram Mia

1 kommentar:

Det lantliga hemmet sa...

ja det är konstigt när man står där på nyårsafton vid 12-slaget lovar man sig själv en massa saker inför kommande år..*ler* ..tack för bra och underbart fin inspiration..kraaam