tisdag 18 januari 2011

Tralalalalala

Yiiiihaaaaa!

Jag ska till Formex, jag ska till formex tralalalalalala. Med en möjlighet att shoppa till inköpspriser. Lyckan é total. En leverantör som jag bla ska spana in är PB Home. Kolla in lampan som fanns med på förra formexmässan med svart plåtskärm, hur cool är inte den?
Bilden har jag lånat från Jannice som även kommer att direktblogga direkt från formexmässan hela torsdagen. Så nu har ni nåt att smygsurfa till på jobbet hela den dan ni som inte har möjlighet att gå;o)

Är det nån söt bloggis som har lite koll på minimiinköpskraven? Har de flesta leverantörerna en minimisumma, eller kan man beställa tex bara ett ex av en dyrare lampa från en leverantör? Eller måste jag köpa massor och sälja de jag inte ska ha själv billigt  här på bloggen till er sötnosar?

KRAM!
Mia

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Det är ju så att Formex mässan är till för företagare som bland annat letar nya leverantörer. För att kunna handla måste du visa upp ex organisationsnummer. Vissa leverantörer har ett minpris från tretusen och upp... Vissa produkter kan man endast beställa en av men du måste även komma upp till minpriset.

Hemma hos Razzel sa...

Åh ... jag är så avunds på alla er som får gå på Formex! Måste försöka räkna ut ett sätt att få gå någon gång.. ; )

Ett Vitare Hem sa...

Åh fick frågan i helgen om jag ville med på mässan på lördag men tyvärr kom det med lite kort varsel så jag kunde inte tacka ja, hade varit så kul att få komma dit!
Önskar dig en härlig dag!
Kram/Lena

Pella sa...

Hej hoppas du får ett trevligt besök på mässan, min man ställer ut sina lampor :):) måste säga du har en fin blogg o ett underbart hus av bilderna du visar att döma :):) kram pella

Njuta Interiör sa...

Formex är ingen mässa man direkt handlar på, utan tittar och gör beställningar till sitt företag/butik, ofta hos leverantörer man redan är kund hos. Hittar man en ny lev vill de ju gärna ha en inköpsnivå för att deras hantering ska bli ekonomisk och så klart ett org.nr/firma namn, men det är lite olika! Men så klart är det himla inspirerande att bara gå där och kika på alla fina montrar!! Ha en trevlig dag!!

Anonym sa...

Vill bara säga efter att (precis som du ha varit med på Formex i egenskap av privatperson) att man inte får handla där direkt från leverantörerna. Jag tänkte precis som du att jag skulle shoppa men det är big no no! De har kontroller på att man inte shoppar direkt från leverantörerna så det är nog till att tänka om där.
Mässan är härlig, för mig gick det runt i huvudet till slut.
Kram Carro A