lördag 1 januari 2011

Tortano

Heeej nyårsdag!

Läs i snigelfart: heeeej nyåårsdaag. My god, ligger och degar i soffan som ett bröd på jäsning. Magen är full, drinkkontoto är fullt och sömnkontot tomt. Tur att det bara är nyår en gång per år, jag tror jag börjar bli gammal;o)

Anledningen till den lite enklare dukningen ni såg igår var att det skulle rymmas en del annat på bordet också...Italiensk plockmat!
Och här är inte ens allt framdukat än kan jag tala om!
Jag tycker absolut att ni ska testa Leilas tortanobröd när ni får möjlighet. Ett bröd som kan fyllas med en massa godsaker. Jag körde mozzarella, soltorkade tomater och oregano.
Ett riktigt smarrigt picknickbröd till sommaren!
Receptet med soltorkade tomater hittar ni i Leilas bok one more slice, men varianten med oliver, parma och mozarella finns på Leilas hemsida. Yummie!

När jag ändå har er på tråden tänkte jag passa på att be om tips och råd. Har blivit sugen på att tapetsera bara själva utbyggnadsdelen där matbordet står på översta bilden.
Här kan ni se en mer helhetsbild på hela vardagsrummet och matbordet. Det finns även flera småbilder i högerkolumnen där ni ser matdelen. Är det någon som har nåt tips på någon fin klassisk tapet som skulle passa? Jag vill inte ha nåt man tröttnar på utan något klassiskt med stil som tar "matrummet" till en ny nivå. Som ska passa till köket i vitt och svart och övriga inredningen i vitt naturfärger och svarta detaljer.
Vad skulle du valt?

Nej, nu måste den här degen fortsätta jäsa.

Kramar till er alla!
Mia

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Som förslag - kanske en vit och beige randig tapet som passar till panelen på hallvägen?, "beige! golv och vitt i övrigt!
God förtsättning på det nya året//Pernilla

Hemma hos Razzel sa...

Fastän jag är jättemätt efter "bakismaten" pizza så såg det verkligen smaskigt ut!!

Life Of An Angel sa...

Kanske tapeten som vi har i hallen skulle passa?
http://www.lifeofanangel.se/search/label/Hall

(Ps. titta även lite närmare på allra sista inlägget ;-))

Anonym sa...

Hej,
Kanske hittar du något i länken nedan?
http://www.tapeter-tyger.se/
Kram Carro A

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken fin dukning, jag var hemma hos Petra- Romantiska hem och de hade tapetserat en vägg med en så vacker tapet vet att den finns nånstans i hennes blogg i slutet av november eller början av december ;o)
Ha en fin fortsättning på det nya året!
Kram/Lena

Marie//Tekla Maräng sa...

så mumsigt det såg ut.
God fortsättning på 2011:)

HOUSE OF SVEA sa...

Halloj!

Tack för att du sa till om färgerna, kollade på sambons dator och där syntes det ju inget alls =) Vad har du för spännande projekt på gång... nyfiken i en strut är jag nu.

Kram Anna