onsdag 5 januari 2011

Fotokonst för billig peng

Tjaba tjena hallåå jag har tappat koll på vilken dag det är!

Måndagens inlägg hette visst hello tuesday, så vete fasen vad det ska heta idag då;o)
Ett gott tecken på semester!

Vad roligt att ni kunde få på er potensialglasögonen och se det färdiga köket framför er.
Lite som att gå på husvisning, bort med allt lull lull och se möjligheterna. Lovar att visa er det färdiga resultatet sen.

Idag tänkte jag det skulle handla lite om fotokonst som jag snöat in lite på just nu. Läste nånstans att svartvit fotokonst i vintagestil passar så bra till den stil jag försöker skapa och hittade sen bla den här sköna tavlan. Där nånstans insåg jag att är det nån gång att man ska utnyttja att man jobbar på reklambyrå och är tjenis med all världens bildbyråer så är det nu;o) Att få över ett gäng bilder för privat bruk är liksom inga problem:o)

Kanske nåt till köket vid vinkylen?
Finns hur mycket coola bilder som helst därute. Icka att förglömma alla ni fina bloggisar som fotar mycket själv, ut på stan med kameran och leta sköna vintagemotiv! Och glöm inte att fota annorlunda motiv på resan utomlands!


Finns också massor av bilder på nätet som inte är rättighetsskyddade och utan vattenmärke som håller för att printa i lite mindre storlek med en stor passepartout till. Ingen som dör av att ni printar ett ex för privat bruk. Googla och välj bilder och sök på tex vintage + travel, eller vintage + kitchen eller annat ni letar efter.
Att byta färg till svartvitt, ändra storlekar och annat inför framkallning gör ni enkelt med detta gratisprogram.

Ny bär det av på kalkonmiddag!

Kramar Mia

2 kommentarer:

Hemma hos Razzel sa...

Jag är inne på samma tråd och letar svartvita foton till vit passepatout och svart ram till mitt nytapetserade kök.
Har fått för mig att det ska var motiv från England och 40-talet - vet inte varför.... men har inte hittat något ännu ; )

Familjen A. sa...

Snygga foton! =)

By the way; är du duktig på bloggar? Kika gärna in hos mig och hjälp mig med mitt problem.

Kram Anna