onsdag 27 februari 2008

Utmärkelse och miniatyrmöbler

Jag har fått en utmärkelse! *STOLT*
Från Kristin som har bloggen I mitt paradis. Tack Kristin!!!Jag kan inte göra annat än att ge den vidare till mina absoluta favoritbloggare:

Spets och snor Tokroliga Helena med det fantastiska huset i Dalarna. Första sidan jag besöker på morgonen på jobbet till morgonkaffet. Underbar blogg.

Julias vita drömmar Julia med det perfekta vita hemmet och den ultimata tvättstugan utanför Stockholm. 2 små barn, hur lyckas och hinner hon? Henne har jag snott mycket av ;o)

Me and Alice Mor och dotter Susanne och Alice, också dalkullor som alltid bjuder på härlig inspiration från ett underbart hus.

Lantlif Lantlifs Anette i Norrland med det underbara huset som var med i lantliv nyligen. Driver egen butik och snart en webshop där jag kommer hänga mycket framöver.

Helena, Julia, Susanne & Alice och Anette förgyller alla mina dagar med sina inspirerande bloggar. Jag skulle kunna skriva en lång lista med grejjer jag "Snott" av dom. Förlåt tjejer men tack för all inspiration!! Och det är kanske det bloggandet handlar lite om också, inspirationsutbyte!

Visste ni förresten att det finns dockskåpsinredning i lantlig romantiskt stil att beställa på nätet?


Vit urna för 18 spänn

Vackert köksskåp för 45

Söt pall för 16

Pippiböcker i miniatyr


Nu har ju jag lovat mig själv att Elly ska få ha det som hon vill i det UNDERBARA dockskåpet, men håll med om att grejjerna var lite söta;o)

Kram Mia

(0,7 kg lättare sen i måndags)

4 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Nämen du..man tackar och bockar !!Vad glad jag blev nu då !! Tack snälla...
Och visst är det ju så att man tar ideer lite här o där från olika bloggar..det är så det ska vara...
Kan jag sprida lite inspiration så blir jag bara glad..
Åhh vilka små söta möbler du visar oss..
Kram Anette

Hem och Lycka sa...

Å så sött.. Håller med dig om bloggtipsen, mycket inspiration man fått där! kram

LantlivsAnette sa...

bara jag igen..glömde ju att säga att det är nära nu till vår webshop öppnar..så håll ut ett liiitet tag till..det är himla mycket med en shop..det ska fotas o grejas..snyggt ska det vara för kunden ...
Tjiinnngg..

På Norrgården sa...

Vilka otroligt söta små saker! Vill nästan ha ett eget dockhus igen! Tycker inte det kände så dyrt heller, inte om man jämför med de dockhusgrejerna Lundby har i affärerna! Det kommer bli superfint i dockhuset! H en bra kväll! /Ida