fredag 29 februari 2008

Lite smått och gott

Det har varit en underbar idag. Har säkert promenerat i vårsolen 2 timmar. Det kallar jag mammalyx! Tog mig en sväng till gallerian också och köpte lite smått och gott. Zippade på en latte extre lääääänge. Mysigt som attan. Och nu är det fredagsmys som gäller med familjen!

Köpte en härligt vårig Azalea och ett fint stort betong ägg, det blir fint till påsk det!

Indiska hade några fattigmanslyktor som fick slinka med för 39 kr styck

Imorse var första kilot borta sen i måndags. Jag var inte sen att ringa mamma och be henne och åka och plocka upp den här Ballerina kaninen från Mig & Alice i Dalarna. Kommer ni ihåg att jag lovat mig en kanin för varje kilo;o) Ja, grattis till mig och grattis till min dotter som ska få den när hon fyller 3 år snart. Förhoppningsvis ska hon få fler. Tar pengarna slut får jag väl köpa de små bäbisarna;o)

Men jag tycker nästan att jag varit så duktig så jag förtjänar att be henne köpa den här underbara lampan från Bloomingville också... eller vad tycker ni? ;o) Den skulle vara en perfekt sagolampa i Ellys lekrum.

Hoppas ni får en mysig fredagskväll!

Kram Mia

5 kommentarer:

Beas sa...

Grattis till de förlorade kilona...härligt...du förtjänar allt du kan få och mer. Härligt med fler kaninfrälsta förresten!
:-D Jag köpte också en kanin igår, nästan alldeles bara till mig själv! ;-)

Nu ska jag kika lite på dina övriga inlägg...när jag ser på dina rubriker till höger känns det som om vi bloggat om lite liknande saker - såsom kaniner, lekrummets förvandling och huvudfotingar! :-D

Kram Bea

Beas sa...

Har kikat runt lite och såg att du betalat 129 kronor för kudden (House Doctor). Jag känner mig BLÅST som betalade 229 kronor (tyckte typ DET var ganska billigt...oupps)

Mitt Lantliv sa...

Ja visst ska man få belöna sig med något roligt när man varit duktig, kanske skulle funka på mig oxå ; )
Kaninerna är så härliga, blir extra press på dig för du får du ju handla mer...ler...

Lampan och lyktorna är så fina!

Ha det gott, kram

Kannor och karaffer sa...

Grattis - vad duktig du är. Super gulliga kaniner.....förstår att du vill ha fler.

Ha det gott!
/Ann

Solsjö - Under en vind sa...

Tack rara du!! Klart att du är värd detta mys när du är så flitig!! Fina saker!

Jag hoppas att det är ok att jag länkar dig, din sida vill jag absolut inte missa för här trivs jag! Ha en fortsatt skön helg, kramis!