fredag 15 februari 2008

Oj oj vad det ser lovande ut!

Scen som utspelar sig hemma hos oss just nu: Maken ligger på knäna och sliter och svär och jag står bredvid och hoppar upp och ner av lycka :o) trägolven ser nästan orörda ut och i väldigt bra skick!! Yipeeeeeeeeeeeeeee

Fortsättning följer.....

7 kommentarer:

Det lantliga hemmet sa...

såååå kul.. dem ser ju riktigt fina ut golven.. hoppas dem är ok hela vägen.. Du är likadan som mig..står bredvid och tittar på och bara ler..hihi.. lycka till kramar k.. dem där lamporna du hade beställt, vart köpte du dem??

Lantliga drömmar sa...

Det kommer att bli underbart! Grattis! :-)

Ha en härlig helg!

Mitt Lantliv sa...

Det ser ju kanon ut, vilken tur ni har *ler*

Ha en trevlig helg, kram S

På Norrgården sa...

Lycka till med fortsättningen av golvarbetet! Känner igen det där med att han jobbar och jag som hoppar bredvid... Det kommer bli jättefint i alla fall när det är klart! Ha en bra dag! /Ida

Anonym sa...

Va kul att få greja lite. Ska ni måla golvet sedan?? Ni har ett väldigt vackert hem och jättefin utsikt ser det ut att vara.
Hälsn. Therese

ängeln i vitt sa...

Hoppa åt mig med, jag blir lika glad. Man kan ju inte bli annat när man ser ett så fint trägolv.

Ha det gott
Kram Carina

My little footprints sa...

Oj så fint gulv! Hvorfor i alle dager har det blitt lagt fliser over et så vakkert gulv? Det ser iallefall ut til å bli kjempefint å få de bort!
Må si du har et vakkert hjem! Jeg har vært og tittet litt på dine siste innlegg, det ser virkelig harmonisk og vakkert ut!
Ønsker deg en fortsatt fin helg!
Klem fra Beth