torsdag 21 februari 2008

Min alldeles egna fredag

Idag är det min dag. Min LEDIGA dag. Min LYXDAG alldeles för mig själv. Hur ofta har man det? Jag ska ta en långpromenad och köpa en ny inredningstidning, gå förbi plantagen och köpa massor av härliga vårblommor. Städa och göra lite fint till ikväll, lyssna på en härlig skiva och njuta av livet lite extra.

Sen ska jag gå och hämta Elly lite tidigare på dagis och göra något mysigt, kanske baka något tills ikväll? Framöver ska hon och jag också ha lediga mysfredagar tillsammans, men kan inte komma ihåg när jag hade egentid sist så några fredagar framöver ska jag vara själv några timmar.

LIVE YOUR DREAM. Det är precis vad jag tänker göra idag ;o)
Tror faktiskt jag ska försöka hinna med och måla en sån planka också...!


Hoppas ni också får en mysig fredag.
Kram Mia

6 kommentarer:

Smått och gott hos Lina sa...

Låter som en skön dag. Man behöver absolut ha lite egentid också.

Ha en bra dag!
Lina

Anna S sa...

Ja gud så härligt!!! Njut. En sån dag vill jag också ha *ler*. Försöker men då man är mamma"ledig" så hinner oftast nåt annat hända på vägen - amma, byta blöja eller bara gosas. Men solen skiner och man blir ju så glad av det! Trevlig helg, kram a

Anonym sa...

Lämna barnet på dagis för "egentid"? Trodde faktiskt inte ens att man fick det....

Willewira sa...

Det låter som du har en härlig fredag idag!!

Och måla plankor är inte fel. Den du har på bild är jättefin!!

Måste säga att gjorde min man likadant, åkte 12 mil för att köpa nya urnor, då skulle han också ligga på plus resten av året. Du har rätt - det är kärlek!!

Önskar dig en fortsatt skön helg!!
Kram Willewira

Mitt skabbiga chica hus sa...

Som svar på ? kommentaren. Varför skulle man inte få göra det? Du betalar ju för ett visst antal timmar i veckan. Och vi har alltid vår dotter där mindre än de 30 timmar vi betalar för i alla fall.

Ibland när min man är ledig men måste bygga på huset så har han lämnat henne också, för då kan hon ju inte vara hemma.

Anonym sa...

Menade inte att göra dig upprörd, hade bara för mig att jag läst nyligen om att man inte längre får lämna barn på dagis/fritids om man är ledig, men det gällde visst inte överallt. Ha en trevlig helg!

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=282572&previousRenderType=2