fredag 22 februari 2008

Kunde inte låta bli!

De här söta kuddarna från Housedoctor har jag suktat efter länge. Men när jag såg att både Spets och Snor Helena och me & Alice Susanne slagit till så kunde jag inte slå emot längre. Och fick en positiv överraskning när jag såg att de bara kostade 129 kr styck, hade förväntat mig det tredubbla. Så snart kommer det är härligt paket på posten till mig! Finns att beställa på Fridas gård! I alla fall den avlånga varianten av kudden. Tror de blir fina i min soffa!


En söt liten korg fick slinka med också :o)


Kram Mia

6 kommentarer:

Sanna sa...

De där kuddarna är ruggigt fina. Tyvärr passar de inte in hemma hos mig (fel färger i vardagsrummet) men jag tror att jag ska lägga beslag på några till sovrummet...

Ha en härlig helg!

me and alice sa...

Hej på dig Mia!
Vad gulligt att du nämner min blogg hos dig!
Visst är kuddarna fina. Blev också förvånad när dom var så billiga....
Ha en mysig helg!
kram Susanne

Kannor och karaffer sa...

Jaha - snacka om påverkan - det var precis vad jag behövde för att ta beslutet. Nu har jag också slagit till ser fram emot ett paket från Frida - tänka att man ska behöva lite hjälp ibland....det är himla fina kuddarna och kommer att passa bra hemma hos mig också.

Tack för hjälpen - ;-)

Ha det gott
/Ann

Himmelbit/Njut en smula sa...

Jättefina!! Ja, man stöter på kuddarna lite här och var och jag hade gäääärna haft dem hemma hos oss också! :-). Jättemysig korg också!

Ha en toppenhelg!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

men vilka underbar shopping saker! Så fint!!

Have a picefull & lovely Sunday!!!
♥Kram Millan♥

Anonym sa...

Blev lite full i skratt när jag läste inlägget. Exakt samma saker har jag beställt från Fridas Gård. Jag beställde igår. Trodde också att kuddfodralen var MYCKET dyrare! Och korgen gillade jag skarpt!
Ja då får vi se vem som får våra saker först då! :-)
KRam!