fredag 22 februari 2008

Batterierna laddade!

Sådär ja, nu är batterierna laddade, huset riktigt vårmysigt med härliga blommor och jag är redo att hämta dotter på dagis för att att baka och kladda ner det städade köket igen ;o)

Och framför allt glad och redo för ett glas rött när maken kommer hem för fredagskväll!Har ni förresten upptäckt kornettblomman än? (Eller hette den kornell?) Riktigt söt, påminner lite om orkideé på höga stänglar men mycket billigare. Dessa kostade 49:- på plantagen. Fina att sätta 2 eller 3 stycken i en större kruka.


Kram Mia

7 kommentarer:

Michaela sa...

Hej! Vad kul att du tycker om min blogg, sånt värmer i hjärtat! Mitt vitrinskåp kommer från ellos.se. Jag älskar skåpet, det är så vackert! Det finns ett smalare skåp i samma modell också, jag funderar på att köpa det till sonens rum och ha leksaksförvaring i men jag vet inte om det är för opraktiskt?! Men vackert skulle det vara. Ha en trevlig helg!

Useful Art sa...

Vilka härliga blommor, älskar rosa!!

Helene på Rörvik sa...

Hejsan!
Kikar in på din fina blogg! Är ny med en egen blogg tycker att det är så roligt. Gillar ochså det vita gamla slitna. Har aldrig haft den blomman själv, men skall nog köpa mig en sådan.
Kika gärna in på min blogg!!
Ha en härlig fredag kväll!
Helene

Unknown sa...

Åh vilka vackra bilder du bjuder på! Jag blir vårgalen, ler!
HA en go helg! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Kannor och karaffer sa...

Underbara blommor - finns de även i vitt ?

Du har en väldigt fin blogg.

Gott med rött - håller med.
Ha en fortsatt trevlig fredagkväll.
:-) Ann

vitating sa...

Åhh så fina höga krukor, ljuvligt med nya blommor! Skönt med en egn mysfredag :-) Så fint ni gjort köket! Är oxå inne på att måla om vårt hemska kök, dröjer nog innan vi byter ut det!

Tack för härlig inspiration!
Kramar Vitating Maria

Mitt skabbiga chica hus sa...

Kornell (kornett) blommorna finns även i vitt! Men just när jag skulle köpa dem så var de slut.
Gissa vilka jag hade valt annars...? ;o)