torsdag 14 april 2011

Framsteg och hemorrojdsalva

Tjenamors fina bloggisar

Vilken underbar vårig torsdag vi har! Har varit ute en sväng i trädgården och hällt blodmjöl på alla mina 200 tulpaner. Gud nåde det rådjur som käkar! Ska bli spännande att se de 100 ljusrosa tulpanerna som jag satte i höstas för att ha som snittblommor.

Vi gör framsteg med golvet, sakta men säkert. Kolla in skillnaden mot i hallen.
Nåtningsmassan måste vara bästa uppfinningen ever. Det ser ut som springor men när man tittar närmre så ser man att det är ifyllt och helt plant. Kommer bli en dröm att svabba golven framöver. Något som inte är en dröm är prickig korven som vaknade i morse. Elsa alltså. Med vattkoppor!!! Ibland vet man ju faktiskt inte om man ska skratta eller gråta. Imorgon skulle barnen gått tillbaks till förskolan efter veckan med magsjuka.
Men, så blir alltså inte fallet. Phuu.
Något som däremot är rätt roligt är att jag fått ett superhett tips om att det absolut bästa tipset mot vattkoppor är HEMORROJDSALVA. Det ska tydligen torka ut kopporna på 3-4 dagar och ta bort klådan. Värt att testa så jag återkommer med en utvärderingsrapport för er småbarnsföräldrar därute.

Nån mer än jag som läst om supermodellernas bästa tips är hemorrojdsalva under ögonen mot rynkor och påsar? Det ska liksom strama upp sägs det. Så nu sitter jag här med rumpsalva under ögonen och bloggar. Får nog återkomma med en rapport där också.

Kram på er!
Mia

16 kommentarer:

Lisa sa...

Oj sånt stackare, hoppas det släpper fort för henne. Men du måste lova att meddela om salvan hjälper mot rynkor för då ska här handlas. Vattkoppor har vi som tur avverkat. Supersnygga golv. Ha de så gott.

Kram Lisa

Yosofine sa...

Vilket härligt inlägg. Och jag har lärt mig nya ord; blodmjöl och rumpsalva! Haha! Kramar

Anonym sa...

Stackars småttingar! Hoppas att det funkar! En kompis till mig testade att ha unde rögonen med mindre lyckat resultat....den var inköpt i Thailand och tämligen stark-hon blev helt frätt under ögonen. Hoppas att ditt resultat blev bättre! :-) Kram Karolin

bikim sa...

so pretty!

poor baby!

Take care,
Rosa

Malin's Hus sa...

Haha Mia! Jag skrattar o ler för fullt här på andra sidan datorn. Du skriver så skoj och visar så fina bilder på samma gång!Bra tips med salvan. har jag aldrig hört innan ever! och mina tre har inte haft vattenkoppor än så det var ett tacksamt tips :)

Du måste bara berätta hur det gick med salvan under ögonen ! hhihi.....

må så gott och jag tycker faktiskt att Ni kan komma hit o göra våra golv med :) hela övervåningen....

puss på dig!

Levindas Värld sa...

Så himla snyggt det blir med golven! Och jag förstår att svabbningen måste bli SÅ MKT ENKLARE!! Slit lönar sig :)

Hoppas salvan funkar!

Önskar dig och de dina en fin fredag!

Ett Vitare Hem sa...

Åh goven blir ju underbara och hoppas ni slipper för mycket kliande!
Ha en riktigt härlig helg!
Kram/Lena

Anonym sa...

Ha ha ha! Du är rolig! Hoppas salvan funkar bara....Och vad gäller vattenkoppor, nu är det ett tag sedan mina killar hade det, men då fick jag tipset att pudra potatismjöl när det kliade som värst. Minns fortfarande hur befriande de log med hela ansiktet när det svala pudret la sig på kopporna och faktiskt torkade ut dem totalt
Ha en bra helg!
Halmstadbo

BBQ VILLAGE sa...

Vilken skillnad det blev på golvet så himla snyggt hoppas det blir lika bra effekt med rumpsalvan också ;)

Kram F

Anonym sa...

Golvet blir ju jättefint! =)
Vem visste att hemorojdsalva var bra till så mycket? Haha Krya på barnet!

Snickaregården sa...

Den rapporten ser jag fram emot ;)

Stackars liten som har fått vattkoppor.. får krya på sig, hoppas att hemorrojdsalvan är bättre än potatismjölet.
Ha en skön helg trots vattenkoppor
Kram Maria

Anonym sa...

Ursäkta Maria, men varför hoppas du salvan är bättre än potatismjölet?

Nellie sa...

Ibland när man läser lite puts-lustiga titlar till inlägg så kan man ändå ana vad inlägget kommer att handla om... Men denna gång...inte!!! Bra tips om vattenkoppor, ska bli spännande och höra hur det går. Gillar att kika in i ditt hem. Ha det!

Louise sa...

Hej Mia!
Jag är ett litet fan av din charmiga blogg.
Jag ligger hemma och är sjuk i magkaratt och förkylning och när jag inte sover så blir det lätt att jag sätter mig framför datorn. Jag undrar och hoppas att du uppdaterar lite under helgen, du skriver och tar så mysiga bilder (dock kanske inte stackars Elsas vattenknopps rygg.. Hoppas att hon piggar på sig snart!).

Well well, jag hade gärna velat haft din blogg i tidningsformat för att ligga och bläddra i allt från inredning till bakning. Men eftersom att du tyvärr inte går att bläddra i så hoppas jag att jag får lite helgläsning ändå :)

Ha det så bra och så kikar jag in imorgon.
Mvh// Louise

Essay_writer sa...

what's this?

Sandra sa...

Hej! Önskar att jag hade hittat hit lite tidigare med tanke på salvan, min dotter (som du kan se i min blogg) hade rejält med koppor - dock börjar dom försvinna nu :)

Ha en bra dag!