måndag 14 mars 2011

kalaskaos och lite golv

Todelooo raringar!

Haft en bra helg hopps jag? Här var det ju då som sagt varit full fart med kalas i dagarna två. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen - Leilas carrot ginger cupcakes MY GOD! Men tro det eller ej - efter att jag klämt i mig en så åkte löparkläderna på snabbare än ungarna hann säga hej då! (Men berätta inte för maken att det var mitt sätt att smita från kalaskaoset, jag hade ändå gjort mitt jobb innan med råge;o)
Och inte behöver jag nåt gymbesök heller kan jag tala om. Räcker gott att såpaskura 75 kvm trägolv för hand! Jobbigt som attan men gud vad härligt det är ändå (bara lite äckligt när man tömmer smutsvatten för femte gången;o) Tur jag hade en liten hjälpreda som tyckte det var himla skoj iaf. Oj vad hon skura!
För alla er som undrat så är våra golv inte riktigt färdigbehandlade än, det ligger på to do listan till våren. Då ska de slipas en gång till, lutas och sen vitoljas. Och till slut poleras....Törs knappt säga det men det är 2 1/2 år sen vi tog fram trägolven och de är inte helt färdigbehandlade än. Men oj oj vad vi slitit med dom där golven, minns fortfarande helvetesveckan i varmaste juli. Kommande behandlingen av golven har jag också skrivit om förut. Nu ska vi bara samla kraft....

Samla kraft är nog nåt jag bör göra nåt nu också, om jag ska palla att bli väckt av trollet 05.00 imorrn igen. (aaahhhhhh)

Kramar! Mia

8 kommentarer:

Yosofine sa...

Äkta pippistädning :) Golven är iaf fina nu med, trots att de inte är helt färdiga. Hoppas du får sova längre imorgon.. 05.00 är inte okej ;) Kram

Lisa sa...

Underbart söt städerska. Golven ser jättefina ut tycker jag. Det hinns nog med. Ha de gott med trollet.

Kram Lisa

Photo by Maria sa...

Otroligt söt hjälpreda du hade till de fina golven..

Cup cakesen ser otroligt goda ut..

Kram Mia

Kalasgott sa...

Så gott, och vilka härliga foton!! :-)

Jordgubbar med mjölk sa...

Det är klart du törs säga att golven inte är färdiga vännen! Herregud, just nu önskar jag verkligen att dygnet hade fler timmar. Vi befinner oss mitt i livet och det är tillåtet att prioritera!

Helt underbart goda såg muffinsen ut! De måste jag prova till våra kalas, typ halva släkten fyller i april!

Ha en skön dag! Kram Miriam

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken söt medhjälpare!
Ha riktigt fin tisdag!
Kram/Lena

angelica sa...

Så fint ändå! Trägolv är inte bara att dra fram o få klart på en kvart. ;) Tycker ni gör rätt i att samla kraft. :)

Malin - I min trädgård sa...

Du har så jättefina golv tycker jag, men förstår att det är mycket jobb.

Jaa du, vad är det med de där småttingarna - varför ska de upp så ohyggligt tidigt??? Morgonstund har itne alls guld i mund - det är skitsnack, en gammal myt bara... ;-). Jag ser fram emot sommartid = sovmorgon. Kl 5 är plötsligt kl. 6 istälelt :-D.

Ha en bra dag!