fredag 11 mars 2011

Bubbel och emalj

TGI Friday!

Äntligen! En ledig fredag som börjar med sovmorgon till 9 kan ju omöjligt bli en dålig dag! En långpromenad och kalasförberedelser inför helgen med tjejen som blir SEX år (!) Den här gången väljer jag att skippa det där totala färgmatchade kalaset som mamma valt. Prickiga godispåsar från greengate, vimplar, fina glas och tallrikar, ballonger i exakt rätt nyans. Näää, den här gången fick hon välja allt själv och välja och vraka på kalashyllan. Det kan inte vara perfekt jämt, huvudsaken födelsedagsbarnet är nöjt eller?

Mamma är nöjd ändå just nu med ett glas bubbel, färska tulpaner, och nya allt i hemmet lantspeciel. Jobbigt värrre.
Ni som var uppmärksamma nu märkte att det var olika vaser och olika tulpaner på bilderna. Det stog visst en annan vas med andra vita tulpaner på matbordet som bytte plats däremellan. (Vadå - jag styla bilderna, nääääää;o)

Ikeas vita emaljkannor sockerärt har jag i varenda storlek och använder dem hela tiden!
Så fina enligt mig.

Nej - bubblet och min tidning väntar! Och precis hemkommen från min 3:e löptur denna vecka så måste jag säga att jag verkligen är värd det!

Önskar er en underbar fredag!
Kramar Mia

8 kommentarer:

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Håller med dig, skönt att slippa allt stylat hela tiden och barnen blir nog ännu gladare om dom själv får välja hur dom vill ha det på sina kalas. :)) Huvudsaken är ju att dom är lyckliga. Va duktig du är som springer, jag har inte börjat än...jo en gång för nån vecka sen. :) Men snart så. :) Ha en skön kväll. :))

Lisa sa...

Vilka läckra bilder. Såå mysigt du har det.

Kram och ha en skön kväl

sussi sa...

Åh så fint du har det.

Marits vita skrin sa...

Näää inte stylar vi bilder heller, moahahaha.
Förut var det en annan bloggare som blev irriterad på mig för att jag "erkände" att jag stylar och städar innan jag tar bilder.

Duktiga du, jag har också kommit igång nu. Sommer 2011, here we come :)

Kramis /Marit

Ett Vitare Hem sa...

Visst är det så att de måste få bestämma själva det är kul så länge man får lov att fixa det efter sina egna önskemål sen får man försöka njuta av barnens kreativitet ;o)
Hoppas du får en härlig dag!
Kram/Lena

Anonym sa...

Hej , jag blir glad varenda gång jag tittar in hos dig, Jag heter också Mia, men mina barn är stora, men helt underbara kommentar om pickekotten. Jag blir också glad över att se och läsa och känna att det överensstämmer så mycket , lika liksom!!!! äh , men du har en underbara blogg, tack för allt fint du gör. kram

Charlotte sa...

Hej!
En liten fråga: då jag såg att Allt i hemmet hade en lantspecial rusade jag till butiken för att inhandla den. Men i butiken hittade jag endast det "vanliga" numret som utkommit den 4.3...är dessa special-nummer endast för prenumeranter, eller..?

Alexandra sa...

Åh, det är så fint med vita tulpaner i en vit kanna :)