söndag 4 maj 2008

Sving it - american style

Jag har tänkt att fixa mig en hängsoffa. När man kommer upp för den långa trappan (50 trappsteg *pust*) till vårt hus går man förbi en av våra två terasser (den lilla;o) Där under vore en helt perfekt för min amerikanska hänggunga. Hade en vanlig hängstolsvariant där förra året i rep, men i slutet av sommaren fick den nog av tyngden av mor och dotter och gav vika (AJ).

Därför ska jag den här gången fixa en rejäl variant istället. Det är en underbar plats att sitta och vänta på gäster eller bara sitta och koppla av en stund sena sommarkvällar. Tänker fynda mig en trädgårdssoffa på blocket och kapa benen och sen helt sonika hänga upp den i rep eller en kätting.
Under terassen, måste måla taket vitt också...
Huset också för den delen;o) ska bara övertala maken att det nymålade huset ska målas igen.Hm.

Ser ni förresten att några av tulpanerna överlevde rådjuren? Även om jag hade planterat mer än 4 gånger så många så var det några som klarade sig i alla fall.
Såg att jag tydligen inte var den enda som drömde om en hänggunga, Dreamhouse har redan fixat sin. Härligt! Skulle kunna tänka mig att byta hus med henne förresten.
Kram Mia

7 kommentarer:

vitating sa...

Åhhh vem vill inte ha en sådan hängande soffa, ska nog oxå fixa en i sommar! De är ju underbara!

Ha det gott!
Kram Maria

Iris // Alla dagars kaos sa...

Hade man kunnat hänga upp en sån i vardagsrummet tro.. i brist på annat :)

Jag hade nog också lätt kunnat byta hus med dreamhouse :)

Useful Art sa...

Ja det är verkligen jättemysigt med en hängsoffa, läste också att dreamhouse hade satt upp sin :)

Hoppas det blir bra!

Sara

Solsjö - Under en vind sa...

Det låter som en toppenidé!!! Så fint och mysigt med ett sitthörn där! Vad kul med duschdraperiet som dyker upp! Jag har fått kika ikapp då jag haft paus från bloggen några dar pga en långhelg i huvudstaden....

ha det gott, kram!

Mjuka sa...

Vill också ha en sån, så fin som man bara dör!!
kramis Malin

Hem och Lycka sa...

Skulle också hemskt gärna vilja ha en sådan soffa, vore underbart att få sitta, gunga och vifta på fötterna.. kram!

Anna sa...

Ser jättemysigt ut... Jag frågade dig i ett annat inlägg om du kunde maila mig ritningarna till lekstugan, men jag har inte fått något mail av dig, så nu ber jag snällt igen, snälla kan du maila mig på annaatmander@yahoo.se? Kram och tack på förhand