lördag 3 maj 2008

Beviset för att bloggandet faktiskt har en funktion...

Några timmar efter jag skrev inlägget om duschraperiet från allas vår husdoktor fick jag en kommentar från Fridas gård som hade ett kvar i lager (men inte ute på siten). Där har vi beviset mina vänner, att bloggandet fyller sin funktion. Draperiet är beställt och klart och på ingång. Vad kunde vara enklare?

Idag har jag köpt mitt första magnoliaträd som jag gått och drömt om ett tag.

Vädret är helt fantastiskt ljuvligt och körsbärsträdet på terassen står i full blom.


Jag har fått en oinbjuden manlig kollega som hittat hit till bloggen. Hur han nu lyckats med det då ingen vet att jag bloggar. Funderade ett tag på att sluta blogga, för det känns liksom lite privat, men nej sjutton heller. Så Daniel, läser du detta - antar jag att du tröttnat om ett tag när du tröttnar på att läsa om magnolior, korgar från Fridas gård, hur man målar en möbel shabby chic eller hur man bäst njuter av en Dagens. Om inte, är du väl välkommen till gänget antar jag;o) Du kan behöva utveckla din feminina sida lite.

kram på er
Mia

6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Snyggt - det där med feminina sidan tog nog skruv! Fniss.
Härligt Magnoliaträd - vilken färg!

Kram Maud

Anonym sa...

Neeej, sluta inte blogga!!!
Daniel behöver nog lite korgar Hahaha och feminina inslag.
Har du varit på Zeta´s än?
Vilket Körsbärsträd...Kan du verkligen göra så mycket annat än att njuta av den prakten. Magnolian var i en härlig färg!

Ha det gott Marie i Skarpnäck

Anonym sa...

OM det är DEN daniel jag tror läser din blogg så kan du kolla hans:
http://mittvitalantliv.blogspot.com/

Det arbetas nog på den feminina sidan redan!! Himla duktig "pysslare" dendär killen!
Sigrid

Ängladröm sa...

Ååå, vad härligt med magnoliaträd. Tycker verkligen mycket om dem. Tyvärr så är de inte härdiga här uppe i norr där jag bor, men vem vet kanske en dag finns dessa träd för oss också. Kram Catharina

Maria sa...

Magnolior är underbara, mycket fin du satt. Har tyvärr bara en lägenhet, men vet du om dom klara sig inne med? Har för mig jag läst någonstans att dom ska ha det ganksa svalt nämligen.. Kanske får göra ett försök:) Himla mysig blogg du har också -så fortsätt! Maria

Anonym sa...

Ååh ni har det så vackert hemma!
Ha en underbar helg. Kram