torsdag 15 maj 2008

Nybyggt

Ibland brukar jag drömma mig bort till ett nybyggt hus. Ibland när jag tröttnar på alla gamla sunkiga lister som ska bytas och allt annat renoveringsarbete med ett gammalt hus.

Skulle kunna tänka mig Humlebackens hus. Jag tror jag skulle passa bra där på trappan. Undra bara vad jag skulle göra med all ledig tid när det inte fanns något att göra med huset.
Man skulle nog tröttna på att pilla navelludd efter ett tag och längta efter ett gammalt hus igen *NOT*


Kram Mia

6 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Visst är det vackert det huset.
Men det är ändå en annan slags charm i gamla hus.

Kram Maud

A home far away sa...

Huset är verkligen storslaget vackert!

Men du, jag läste i en kommentar att du har gjort boken "a piece of cake" tillsammans med Leila. Nu har jag inte den än eftersom den inte säljs här i Singapore (konstigt eller hur) men vetskapen hur Leilas program och framsidan av boken verkar den helt fantastisk!
Ett måste iköp under Sverige semestern.

Kram Gunilla

Lantliga drömmar sa...

Vilket härligt hus!
Visst är det underbart med nya hus som man fått planera helt själv och bestämma hur man vill ha, men charmen i ett gammalt hus får man aldrig in i det nya! :-)

Ha en trevlig helg!

sissabo sa...

Håller med dig jag. Huset är underbart. Skulle inte sakna mitt gamla sneda hus särskilt mycket om jag fick det där istället :)
Ha en skön helg
Hälsn Jessica

Malin sa...

Underbart hus! Äldre hus har mera själv, men visst får man vara beredd att renovera och renovera och renovera (bor i ett hus från 1924 själv). Kram Malin

Anonym sa...

Tack snälla du, vad gulligt av dig! Håller helt med de som skriver att charmen från ett gammalt hus inte går upp mot något nytt, men ibland får man acceptera att man inte kan hitta det perfekta gamla huset, och då bygger man ett nytt. Jag blev verkligen jätteglad när jag kom hem från semestern och hittar detta fina inlägg om mitt hus.
Kram