fredag 9 mars 2012

Underbara fredag!

Jamen jag gjorde det igen,

Somnade med tungan utanför mitt i spännande Arne Dahl filmen som maken hyrt igår. Gah! Idag är jag iaf ledig och hoppas jag inte somnar mitt i middag med fina vänner på besök.

Började morgonen med ett hårt pumppass och maassor av jordgubbar. Naturell youghurt, 2 ägg och lite nötter så var frukosten komplett. Kostprogrammet är det inget fel på iaf.
Inlägget om härliga torsdagblommor som jag köper med mig från torget varje torsdag innan jag går på helg skulle jag ju lagt upp i går. Men va faasen det kom av sig och de är ju lika fina idag:-) Lyx lyx att jobba nära hötorget och kunna köpa så billiga blommor varje vecka. Vid 4-5 snåret börjar prutkriget. Eller vad sägs om FYRTIO tulpaner och 5 stora kvistar med liljor för 200 pix:-) Här har svärmor redan fått med sig 2 buntar hem som tack för att hon hämtade barnen när det körde ihop sig lite igår;o)
Nej, dags att börja städa här och passa på att fuldansa lite samtidigt.

Önskar er en fin fredag ladies!
Kramar Mia

4 kommentarer:

Beas sa...

Lyxelilyx med så fina blommor till vrakpris ju!

Ha en toppenfin fredagskväll.

Milla sa...

I min skitstad var torget helt tomt och öde idag... inte så kul att köpa blommor på ICA med halvutslagna tulpaner... örk vad avis jag blir på Hötorgshandeln :=) kram Milla

Vanilj med lite rött sa...

Åhh tänk den som bodde nära Hötorget. Brukar köpa blommor där när jag är uppe i Stockholm...jätte fina och kanon priser!!
Här får man snällt gå till vår lilla blomsteraffär och betala massor för några stackars blomstjälkar...

Ha en fin fredag

Kram Malin

Sofie sa...

Så vackra och vilket fynd!

Trevlig helg!
Kram, Sofie