söndag 25 mars 2012

Morrocan style!

What a day!

Sol, sol och mera sol. Man kan ju bli lycklig för mindre inte sant?
Har ni haft en skön helg bloggisar?

Funderade lite på det här med trender tidigare idag samtidigt som jag surfade recept på marockansk youghurtsås med mynta (smarr!) Det blir ju mer och mer uppenbart att jag själv påverkas massor av de trender som råder. Är ni likadana? Ut med det shabby chica och in med det mer klassiska danska och blanda upp lite med Morrocan style! My gad, helt plötsligt vill jag ha Marockansk handmålad keramik everywhere, sneglar på marockanska klinker till blivande badrummen och kan tänka mig både en och två vita skinnpuffar á la Marocko. Är iaf väldigt väldigt nöjd med mina nya fina prisvärda Marockanska skålar från Tofsar och Ting!
Som har ett jättestort härligt sortiment av marockanskt porslin. Me like!
Dessa kan jag tänka mig att servera allt från jordgubbar med glass i, till härliga röror till grillamiddan, till chips och " tugg-till" eller varför inte en härlig kall gazpacho som förrätt en het sommardag. Tror jag måste komplettera med lite härliga stora fat också som passar till stora sommarsallader till grillat och ett glas rosé i sommar! (Snart är vi där, tjohoo!)

Bara en marockans smarrig drink och lite mer sol som saknas, sen så! Men burkan skippar jag nog, det känns i svettigaste laget.

Kram på er!
Mia

5 kommentarer:

Sahra sa...

Det är med inredning som med kläder. Trender kommer, trender går. Ibland faller man som en fura och vill byta ut allt. Jag gillade aldrig fullt ut shabby chic. För romantiskt och puttinuttigt. Däremot det här med danskt med lite inslag av marockanskt. Snyggt snyggt. Ha en fin söndagkväll

Casa of Mia sa...

Så snyggt! kram

kat @ dot dot dash sa...

beautiful bowls
x kat

Anna sa...

Like the price :)

Mrs Lollipop sa...

snygga! passar bra in hos dig!
jag vill också ha en mysig café´ hörna i köket. har insett tjusningen med koffein på morgonen...=)