tisdag 13 mars 2012

Fram med lökarna!

Sunny tuesday!

Gud vad härligt med lite sol! Sitter hemifrån och jobbar idag, jisses vad mycket man får gjort utan avbrott. Och mycket skönare i mysbrallor och sitta och titta ut över vattnet än att stressa runt som en skållad råtta på kontoret:-)

Dags att plocka fram lökarna tjejer;o)
Jag flashar dem lite överallt på lite oväntade ställen.
Nej dags att jobba vidare, see ya soon!

Kramar! Mia

7 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Vilken härlig bild, så fint kram

Mrs Lollipop sa...

haha! =)
det är härligt med lökar...
speciellt när vårkänslorna hägrar ;)
kram

Mys och hemtrevnad sa...

me like...kramis semlan

Emilias Ljuva Ting sa...

Haha du är ju bara för härlig :)

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

mitt liv som jag sa...

Kanonfin, skål du planterat i! Ha det så gott i solen! Kram Jennifer

Bromans Bravader sa...

Ja, jag försöker också jobba hemifrån ibland. och är då sjukt effektiv. Så effektiv att man kan pausa lite och kika på bloggar eller göra ett litet inlägg. Funkar inte riktigt på kontoret.. Och bara det att slippa göra sig snygg på morgonen.. skönt!
Kram