måndag 12 mars 2012

800 000

Hej alla fina!

Goa ni, tack för er feedback! Tänk igår passerade besöksräknaren 800 000 besökare. Helt galet! Tack snälla fina ni för att ni kikar in här hos mig!
Alldeles strax svarar jag på era frågor i förra inlägget direkt i kommentarsfältet, så kika tillbaks om ni ställde en fråga. Missar jag att svara på nån av era frågor så är det bara att maila myshabbychichouse@live.se, det vet ni va?

Ni missar väl inte öppningen av Leilas General Store idag? Fast ett tips är kanske att vänta tills imorgon för det gick väääldigt långsamt, många som kikar in idag. Verkar iaf finnas många fina godbitar till köket!

Kram på er!
Mia

3 kommentarer:

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

Tack för tipset då ska jag in och kolla sen..grattis till dina 800000
och gratulerar till mi nus måttet runt midjan...
Ha det gott!
kram gabriella

MITT VITA HUS sa...

oyes, gick inte att missa direkt;) Men jag undrar så vart den fina skärbrädan är jag vill ju haaa:)

Marits vita skrin sa...

Hej Babe;-)

Gud vad duktug du har varit i 6 veckor. Jag hafr varit sådär halvduktig. Tränat ca 4 ggr i veckan och ätit nyttigt men inte överdrivet nyttigt. Och sen gick jag och bröt den där jäka handen i helgen gaaahh. Skit oxå. Aja, jag sprang nyss. Det gikc ju bra iallafall :-)

Du, har du fixat några sådana där plancher ala sennerholt från din kompis än. Kom på att jag helt glömt ditt fårskinn oxå. Vill du jag ska kolla upp det?

Kram /Marit