fredag 14 januari 2011

Så mycket bättre....

Finally friday!

Åh, vad jag älskar fredagar! Min lediga dag och hela helgen ligger framför en. Snart kommer maken och serverar mig ett glas bubbel från nya vinkylen. Sämre kan man ju ha det!

Och äntligen har jag fått ro i min knasiga hjärna. Har jag berättat för er att jag har 2 hang-ups? Saker som MÅSTE linjera och att det måste vara symmetri och balans? Länge har jag planerat symmetri i soffhörnan och FINALLY har jag fått den andra TineK lampan på plats!
Så mycket bättre!...för oss allesammans..... (den där låten sjunger Elly jämt!)

Nej ladies, det är fredag! Dags att "skaka lite rumpa och korka skumpa." Ska vi riva hela haket?

Kramar! Mia

18 kommentarer:

sussi sa...

Gud så fina lampor. Kram sussi.

Anonym sa...

Inte för att sätta mer griller i ditt huvud, men det vore väldigt snyggt med två månbord under de fina lamporna... Kanon bra stil har du iallfall, gillar verkligen din blogg!! Mvh/Ulrika

Rebeccas.se sa...

Vad fint! Är precis likadan, det måste vara symmetriskt! :)

Ha en fin helg!
//Rebecca

Hjemmekjær sa...

Jãttefint!! Klart at det "rigga" med to av de flotte lampene;)

Pilgården-Susanne sa...

Ja alla har vi våra ideér, jag är nästan tvärtom, tycker om uddasaker, men det ska vara balans. Man kan ju balansera på olika sätt. Ser jättefint ut! Snygga lampor!
Kram Susanne

Life Of An Angel sa...

Snyggt! Och vad bra bordet blev, speciellt nu när man ser det på plats :-)

Trevlig helg!

Rester till middag sa...

Fint och fräscht!!

Ett Vitare Hem sa...

Är likadan så fint du har det!
Ha en riktigt härlig helg!
Kram/Lena

Ann-Loise Karlsson sa...

Åh vad jag gillar ert hem, blir så avundsjuk :-). Hade oxå velat ha det så.... Supernajs.

Hemma hos Razzel sa...

Ha ha, två av mina barn är likadana. Allt ska ligga i raka linjer på bordet när vi ska se tv o s v... det är riktigt roligt att fösa till en matta lite på sniskan och vänta på att någon av dem rusar upp och fixar till det ; )

Sophie sa...

Jättefina bilder, och ert vardagsrum är super! Jag gillar det lite ruffiga svarta mot det vita som du har på borden med de fina lamporna!

Trevlig helg,
Sophie

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Jättefint vardagsrum och snyggt blev det med dom fina lamporna! :)

Ha en skön helg.

/Min lilla Stuga

Tove `blogg verden sa...

Så fint du har det : )Flotte lamper!!
God helg
klem Tove

Yosofine sa...

Du har det så fint hemma! Som rena rama inredningstidningen. :) Symmetri är en av mina hang-up's oxå. :)

Anonym sa...

Hej Mia, jag lånade en bild av dig på lamporna i vard rummet, ville berätta så du kan säga nej.....du har som sagt jätte bra smak och ett vackert hem, i love it..kram //mia

Camilla sa...

Hej Mia! Jag hitta precis in hit till dig! Vilken underbart fin blogg och vad fint du har det hemma! Helt i min smak!!! Kommer absolut fortsätta titta in här. Kramar ifrån bloggvärlden

Engelska Villan sa...

Heeej gumman!
Jag har helt tappat blogg-gnistan, som du kanske märkt. Inte ett inlägg på en månad. Jag får se om jag orkar komma ikapp.
Vilka underbara lampor!!! Jag har suktat o suktat o suktat så länge efter såna lampskärmar. Jag har aldrig råd att prioritera dem... Fattiga studenten :( Men jag är rik på tid i alla fall numera :D
Ha en underbar helg, min sköna böna!
Kram Anna

Marielle sa...

Hej! Jisses, nu har jag bläddrat mig ett år tillbaka i din blogg och är helt fast. Lever tråkigt lägenhetsliv och vid inflytt fick jag den fantastiska idén att alls skulle vara brunt och mörkt och "mysigt". Tjiv fick jag kort därpå och har nu levt med inredningsångest i över ett halvår. I Fredags tog jag tag i det och köpte för första gången i mitt liv vit målarfärg och har nu målat om hälften av alla möbler haha :) Hursomhelst, efter att ha kikat såpass mycket i din blogg fick jag lite extra mod till mig att inte stanna vid att baara måla en sak utan att faktiskt köra på. Förstår vad du menar när du pratar om att maken inte alls är med på inredningssvängarna. Har en pojkvän här som säger "Kan du inte vänta med att måla resten" (= lång obestämd tid)- något som jag inte alls förstår och blir helt förvirrad haha (tur att jag är envis som berget och har nu fått över honom på den ljusa sidan). Okej, superlångt babbel. Men din blogg, ditt hus och allt där i mellan är toppen! Bara så du vet :)