lördag 11 juni 2011

I´m on top of the world!!!

Hej alla fina!

Vad har ni för er denna pingstafton? Själv njuter jag av livet i dalarna och förtjänar nu både ett och två glas vitt efter turen upp på Bispbergsklacken.
Nerför gick det undan vill jag lova!

Njut av livet nu alla fina!
Kramar Mia

4 kommentarer:

Marits vita skrin sa...

Hej söt-Mia.

Jag har totalt glömt att svara på din fråga om trevliga spamöjligheter här i Dalarna. Men jag ser att du hittade ett mysigt ett:)

Förlåt, vi tog oss själv en lite tripp till Mallis så jag hade ingen mölighet att svara dig tyvärr. Alla mina senaste inlägg var förinlagda i blogger.....

Har ni mysigt;)

Kraaaam /Marit

♥ Min lilla Stuga ♥ sa...

Låter som en härlig tur och en fantastisk utsikt. :)) Kram

Mattias sa...

Vilken fin bild, det där ser ut som en riktigt härlig tur. Själv har jag vandrat i två dagar, blev 7 timmar i rörelse varje dag. Det tog på krafterna. *pust* Får vila ett tag nu och spana i din blogg,

Anonym sa...

Hej!

Vet du, du är min stora inspiration och även orsaken till att min man går och suckar här hemma. Håller nämligen på att förvandla vårt hem till ett fint hem i vitt! Så målar väggar och möbler, springer på loppisar och fixar och grejar.

Men nu har turen kommit till arbetsrummet, och behöver din hjälp! Har ni ett arbetsrum? Om inte, skulle du på bloggen kunna visa lite inspirationsbilder hur ett arbetsrum skulle kunna se ut? Skulle vara väldigt tacksam!

H. Lotta