lördag 21 augusti 2010

Keeping me warm

Hej höstiga myslördag!

Började morgonen med en springtur längst med vattnet så nu mår jag som en kung. Eller drottning kanske man säger;o) Nu har jag handlat för en mysig lördagsmiddag, lasagne med kantareller och gott rött. Mums. Väldigt höstigt här idag så det kanske blir att tända första brasan till middan.

Passade på att slinka in på den lokala lilla inredningsbutiken och kunde inte låta bli att låta denna ljuvliga varma vinterhalsduk följa med mig hem. Även om kylan känns långt bort ville jag inte riskera att vänta tills den är slut. Handstickad och hur fin som helst.
Tjejen i inredningsbutiken berättade att de hade köpt ett helt gäng på Formexmässan av en finsk gubbe i en monter som hade ett helt lager ute i bilen så man kunde köpa direkt. Han verkade inte ens ha något företagsnamn...Nu vill hon beställa fler och vet inte ens vem hon ska kontakta...
Är det någon där ute i cyberspace som känner igen dem och har något företagsnamn eller nummer?
Nu väntar lite pyssel med prinsessan här hemma. (Jo på riktigt springer hon omkring så här nu mest hela tiden. Klänningen är en ballerina variant med glitter på. Jisses)
Pappa fyller år på måndag så här ska göras födelsedagskort!

Hoppas ni får en fin helg!

Kramar Mia

6 kommentarer:

Det vita dårhuset sa...

Prinsessa till mamma, prinsessa till dotter :)!

Önskar dig och din fina sjal en underbar Lördag.
Kramar Erika

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilken härlig halsduk, så läcker.
Låter som en riktigt mysig lördag med ev brasa, god mat och vin.
Kramar:)

Anonym sa...

Hej!
Jag har en likadan sjal fast svart. Köpt på Styrsö, på västkusten. Oj, vad jag inte hjälpte till här!
Sorry! Etiketten var en sån där klisterlapp så den är för länge bortblåst.
Lycka till! MVH Ulrica

Anonym sa...

hej,köpte en sån på tradera i vintras, även en svart. Något företag sålde måånga och billigt. Så tips kan vara att kolla där. Köpte även billiga mössor till.

Två Trappor sa...

Myysig halsduk! Man riktigt längtar till lite kyligare dagar och kvällar! :) Lilla prinsessan är ju helt bedårande! Hoppas födelsedagskortspysslet gick bra (det vill vi se!) :) men med en så duktig och kreativ mamma gick det säkert strålande. ;) Hoppas ni får ett mysigt födelsedagsfirande för pappa!
Kram, Madeleine

Elina sa...

Fantastiskt vacker sjal!