Hellooo Wednesday!
My god, vilket kyla! - 19 grader här! Bäst vi fyller på fettreserverna lite tjejer inför en lång kall vinter;o) Testa mina saffransfudge vetja! Älskar recept som är superenkla att göra med som ser riktigt avancerade ut så man imponerar på hela tjocka släkten;o)
Receptet:
I burk sötad kondenserad mjölk
500 g vit choklad
0,5 g saffran
25 g smör
2 dl pistagenötter
1. Smält samman kondenserad mjölk, vit choklad och saffran över vattenbad. Rör sist i smöret så massan blir glansig och fin.
2. Häll massan i en form, ca 20x20 cm med bakplåtspapper i och strö över pistagenötterna. Klappa ner dem lite försiktigt så de fastnar i smeten. Låt stelna i kylen över natten.
3. Pudra florsocker över och skär i bitar.
Uppdatering! Burken med kondenserad mjölk var ca 10 cm hög, här är en bild på den jag använde.
Går bra att frysa! Sånt gillar vi, julgodis som går att förbereda och bara går att slänga in i frysen.
Kramar Mia
Snygg i cargobyxor på skoldagen
1 år sedan
24 kommentarer:
Åååå vad fina och goda de ser ut. Ska nog testa dessa till jul.
Ha det gott Kram jen
men gud så gott de där lät då, det måste jag verkligen prova.
tack för tipset.
sköt om dig och må så gott
många kramar
erica
Tack äntligen ett recept som går att frysa, detta ska verkligen provas. =)
Kram Anna
Å så jäkla proffsiga de ser ut!! Konstigt, alla verkar göra fudge i år :) har hört flera, o jag e oxå sugen! Tack för tipset.
Kram Anna
Ahhhh, det så himmelsk ut!!!! MÅÅ prøves :)
Åh så goda dom ser ut, det får nog bli en sådan sats till jul.
Om du vill så har du ett annat fudge recept hos mig teklamrng.blogspot.com/2010/11/fudge-och-awards.html
Kramar:)
Det ser verkligen mumsigt ut!! Måste testas!!
Himmel vad det såg gott ut.
Kram Lotta
Åh de såg ju jättegoda ut måste testa, tack för receptet!
Ha en fin dag!
Kram/Lena
Hur stor är burken med kondenserad mjölk? Det finns nämligen olika. Tacksam för snabbt svar.
Se uppdatering om mjölken direkt i inlägget!
Men så gott det ser ut! dom ska jag göra.Vilket vackert hem du/ni har !
Åh så gott det ser ut, blir nog att prova framåt helgen.
Ha en mysig start på helgen.
Kram Theres
Ser himmelskt ut. Har nu köpt hem allt och skall prova, men hur länge skall det "smälta"? ska det fortfarande vara rinnande när man häller det i formen eller ska det vara som kola?
Linda
Har just hittat hit. Vilket underbart hus ni har! Åhh jag vill ha mer inspiration! :)
Hälsningar
Sanna
Hej! Jag har en precis fått fram och ska slipa vårt hus gamla furugolv, hur har ni behandlat erat? Tycker att färgen ni har på trät är så fin! Mvh/Marie
En fantastisk mysig blogg du driver! Jag som själv älskar inredning och att baka har mycket att gilla hos dig i dina inlägg. Ska verkligen testa det här receptet!
Kram Louise
Har provat ditt recept... mums mycket uppskattat här hemma :) Tack för att du delade med dig! Mvh Fredrika
Tack för receptet!!
You've made some really good points there. I looked on the web for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this website.
Feel free to surf to my homepage how to stop snoring - www.youtube.com
Wοω, that's what I was looking for, what a material! present here at this webpage, thanks admin of this website.
Also visit my page; nursing faculty job
Låter gott! Använder du salta nötter?
Pretty nice post. I just stumbled upon your
weblog and wanted to say that I've really enjoyed surfing around your weblog posts.
After all I will be subscribing for your feed and I hope you write again very soon!
Feel free to visit my website: cenaless funciona
This is my first time pay a quick visit at here and i
am really impressed to read all at alone place.
Skicka en kommentar