söndag 26 december 2010

Den lilla svarta

Hej alla fina!

Vad har ni för er denna annandag? Själv släpade jag precis ut några meter gardinstång ut i snön i -10 och sprayade dom svarta. Det ser väl vem som helst att gardinstången behövde bli svart här till de vita linnegardinerna. Helst på en gång såklart.
Annars funderar jag mest på den lilla svarta till nyår. Eller hmmm, i alla fall den svarta då;o) Nån söt bloggis med nåt bra tips? Finns ju mycket inredningsbutiker som börjat med fina kläder nu också. Nåt sånt här från Branting med high heels till skulle jag kunna tänka mig:o)Kramar Mia

5 kommentarer:

Familjen A. sa...

Åh den är ju jättefin!!

Mvh Anna

Ett hus i vitt sa...

Jättefin "lilla svarta" och så snyggt med de svarta gardinstängerna som bryter av. God fortsättning önskar Anette

Ett Vitare Hem sa...

Självklart behövde du svarta stänger till de gardinerna ;o), men torkade de? Jag sprayade en konsoll häromdagen i badkaret med öppet fönster och trodde aldrig den skulle tika ;o)
Ha en finfin kväll!
Kram/Lena

Nattmia sa...

Klart de skulle bli svarat och det med en gång för annars kanske man glömmer det ;-) Snyggt blev det..

Den klänningen var snygg.. Jag behöver med hitta ngt snyggt att dra på mig till nyår trots att jag börjar jobba på kvällen, men fram till dess vill jag ju vara fin :-)

Kram Mia

Inka sa...

Hej, Mia!

Ja, det är ju rätt smart att spraya ute i snön. Den smälter ju sen. Snygg blev gardinstången i allafall. Önskar jag kunde hjälpa dig angående kläder men jag är helt otrendig själv.

Kollade din snygga gran på bilderna nedan. Min är inte alls så där tät och fin och den började barra första dagen.


Kram Inka