tisdag 7 februari 2012

Badrum

Hola chicas!

Här har vi en mycket trött bloggerska idag. Inne på dag 9 av träningsprogrammet nu och kämpar vidare. Men var ju tvungen att ta mina sista krafter till att kika in här och kolla att ni har det bra? (Och för att pluppa ner det där träningsinlägget ett steg, för av feedbacken att döma så tycker merparten av er att jag är helt nuts och jag ser ända hit hur ni bara skakar på huvet och klickar er vidare.

Men hoppas ändå att ni orkar ge mig lite hejarop på vägen, ja?

Idag tänkte jag faktiskt be er sötnosar om lite hjälp. Jag letar badrumsinspiration inför vår kommande badrumsrenovering. Jag vill ha ett klassiskt badrum i vitt och kanske svart. Badrummet är långsmalt ca 3x2 meter. Och jag går igång på det där med tvåsamhet. Två duschar och två handfat. Me like!


Älskar översta bilden! Måtten stämmer ungefärg med högra kortsidan där vi har duschen. Och sen 2 handfat på andra sidan rummet på andra kortsidan. Toaletten hamnar mitt på ena långsidan. Ser framför mig en sån där fin inbyggd med hylla ovanpå där man kan ställa nån vacker växt och härliga doftljus.

Nå bloggisar, sitter ni och håller på grym badrumsinspiration - Mia style? Pls help!
Skulle bli jätteglad om ni ville dela med er av lite tankar om hur ni skulle renovera ett badrum. Och har ni renoverat badrum och skrivit om det så länka gärna!

Kram på er!
Mia

10 kommentarer:

Emilias Ljuva Ting sa...

Jag hejar på dig!! Tycker du är kanon duktig som kämpar på.
Och älskar dom bilderna på badrummen. Det är väldigt fint med tvåsamhet ja, känns nästan lite lyxigt :)
Ha en fin kväll.
Kram Emilia

Sahra sa...

Träningsprogrammet säger jag inget om. Jag kör också hårt, men matschemat är tufft. Jag är jämt så oinspirerad att laga något nyttigt och bra till bara mig. Barnen kräver pasta o korv typ. Tråkigt att laga till en.

Dagar hos mig sa...

Det översta fotot på två duschar var både superfint och otroligt praktiskt. Alla vill ju oftast duscha samtidigt. Ska bli kul att ser hur det blir:)

Villa Ängelsbäck sa...

Hej!!

Ja lite tokig är du nog allt;) men med allt ditt j**lar annamma så fixar du detta! Du kan vara mer än stolt. Jag skulle nog behöva mental träning lång tid innan jag kan ge mig på nått liknande *haha*

jag gillar dina badrummstankar! Det är helt i den stilen vi håller på att skapa vårt badrum. Svart och vitt är temat, jag är ju lite hemligt förälskad i rutiga golv, så det blir det förståss. Dubbeldusch och dubbelhandfat... Toalettstol fick räcka med en ;)

Tack för din fina blogg!
//Sandra

♥Gabriella ♥Hemma På Dunderbo♥ sa...

önskar jag hade hälften av din kämpar anda=) Heja på dig..
Jätte fina badrumsbilder,,duscharna ggr 2 var skit snyggt
Ha det så gött!

Millan sa...

Jag följer med intresse, både träningen (Heja, Heja!!) och badrumsrenoveringen. Jag letar också inspiration till badrum, den översta bilden var jättefin.

Ska ni ha badkar eller ej?

Mrs Lollipop sa...

förvaring, förvaring, förvaring!! och gärna ett redigt badkar vill jag ha! =)
badrum brukar kunna bli rätt stökiga, så ju mer planering destå bättre! handukar,leksaker, shampon & tvålar, smink, gubbens apparater och ens egna, pappersgömma och en hel del andra grejjer... ja allt ska ju in ngn-stans!
när det blir dags för oss så ska vi verkligen tänka till...
lycka till med ert! ni verkar ju vara lite inredningsrävar, så det går nog fint!
kram

Davina Ginström sa...

Hej ! Ja du, två handfat är något som jag också skulle vilja ha,eller ett stort( har du sett ikeas...)vi gjorde badrummet för ett år se,vitt/svart men gammalt hus med rören gjutna i golvet...tyvärr får jag bara drömma om två av allt.. Gör om du har möjlighet!!Kram Davina

sofia sa...

Hej,

Tack for bra blogg lasning. Vi haller pa att renovera varan 30 tals stuga pa vast kusten. Badrummet har liknande matt. 2.5*3. Jag kopte det klassiska vita kaklet som pa bild. Sa skaffa jag bla turkos golv. Kopt ett tvattstall av stall fran ikea av sta, ap billigt(liknande pa bilden) vi satter pa egen bank skiva och eget tvattfat fran annan affar. Sedan bara en enkel glas skarm (bara en dush i det lilla badrummet tyckte vi rackte) anywho, badrummet borde vara fardigt om ca 4 veckor. spannande.

Joanna sa...

Hej! Jag letar med ljus och lykta efter kakellisten som formar den lilla hyllan nedanför duschglaset på bild 1. Minns du varifrån bilden kommer? Otroligt tacksam för svar!! Med vänlig hälsning, Joanna