söndag 31 oktober 2010

Jag har inte blivit galen

Hej Söndag!

En söndag som är en timme längre än vanligt. Men som småbarnsförälder gillar man det där med vintertid sisådär va..? När trollet vaknar 05.30 som i vanliga fall också är sjuuukt tidigt så inser man plötsligt att klockan är visst bara 04.30 och det är visst bara att gilla läget. Men sen inser man att vänta nu, jag gick ju faktiskt upp igår idag är det ju makens tur. Ha ha loooser! ;o)

Och även om det är mörkt idag så har jag inte blivit helt galen och börjat dra fram julbelysningen än....Nej nej. Däremot kan jag ju omöjligt hålla det för mig självt att just nu finns värsta budgetfyndet på Plantagen. Vita högblanka ELDFLUGAN kopior för endast 99 pix. Och när jag hade fyndat mina exemplar fanns det bara ett fåtal vita kvar (i oktober!) så skynda fynda vänner.
Jag gillar verkligen ljuset från dessa med alla små ljuspunkter. Det enda jobbiga med att ta fram och fota denna för er bloggisar var att släcka den sen - för oj så mörkt det blev igen.

Kramar! Mia

10 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Extra pris på Plantagen lät bra, måste nog dit och se om det finns någon kvar till mig.
Dom lyser ju så ljuvligt dom där finingarna.
Kramar:)

Malin's Hus sa...

fina! Men kan ju verkligen tipsa om att köpa "gamla" adventsljusstakar i trä sen, det ska jag köra på detta året. Tyvärr är dom inte alltid vita men det går ju måla ;)

Skönt att du fick sovmorrn idag ;)

kram

Lantligt i smultronbacken sa...

Det var verkligen fynd. Jag tycker de passar överallt, sällan att ljusstakar gör det annars.

Kram

Marits vita skrin sa...

Hej Sötkorv.

Yes you do!

Visst är det roligt, att man känner varandra så pass fast vi bara träffats 2 ggr. Vad kul att du tänkte på mig när du såg strumpan. Va söt du är:)

Kram /Marit

Rester till middag sa...

Gillar Eldflugan. De kan man gott ha uppe året om tycker jag.
Bra pris också!!

Pilgården-Susanne sa...

Som sagt du behöver inte packa undan den, ha den framme. Den värmer i mörkret.
Kram Susanne

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilket bra pris de hade dem inte här, tyvärr, har sprungit på Plantagen i ett sen de började plocka fram för nån vecka sen ;o)
Ha en härlig dag!
Kram/Lena

Anonym sa...

Kul att du uppdaterar din blogg lite oftare nu. Me like :-)

ps. uttalar ni dotterns namns (elly)som med i eller y?

Anonym sa...

Ooppss ... måste dra till Plantagen imorgon!!!! Hoppas det finns nån finfin julstake kvar till mej! TACK för tipset!!!!! Kram Annika i Billdal

Anonym sa...

Eldflugan är en ljusstake som man har har framme den mörka tiden på året. Du kan ha den framme från okt till mars om du vill!...utan att nån ska påstå att du är galen!!