fredag 2 oktober 2009

Halvvägs

Idag är jag halvvägs till bordet på bara en tredjedel av tiden. Jag ligger före schemat med andra ord. Tyckte jag kunde belöna mig själv så jag kom hem från mässan med denna fina lampfot i bagaget. Nu återstår bara att klura ut vad det ska vara för lampskärm till. Ser framför mig något Tine K inspirerat, andra förslag någon...?

Jag har varit lite hooked på dessa Tine K lampor ända sen jag såg det danska drömhemmet för några år sen.Ja herregud vad man kan klura på nåt sånt oväsentligt som en lampskärm, men vad vore livet utan såna små sköna okomplicerade tankar för hjärnan.

Hoppas ni får en underbar helg!
Kram Mia

7 kommentarer:

Engelska Villan sa...

Hallå där Mia-Fia!
Jag gillar verkligen den lampfoten! Jag såg direkt framför mig en vit skärm av den där modellen på sista bilden, med rynkad skärm liksom. Var tusan såg jag en sån i lördags när jag var i stan... Hmmmm.
Hoppas du får en skön helg!!
Kram Anna
P.S. Vad kul att du såg reportaget!! :) D.S.

Ett Vitare Hem sa...

Hejja, hejja!!!
Lampfoten var jättefin, tror nog som Anna att den första skärmen blir finast.....
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Anonym sa...

Åh, vilket fynd! Jag har lampskärmen men ingen fot :) Köpte min på Bloominghome, är också helt såld på Tine K:s lampor, men ack så dyra...Jag sprayar mina lampfötter svarta istället, ett budget-tips!
Kram Anna B

fröken knopp sa...

vilken underbar lampfot..men de e aldrig lätt att få ihop skärm o fot..ibland får man prova sig fram länge..:) LYCKA TILL..hihi..

Hoppas att du får en forsatt bra helg!!

kram elin

Bralliz sa...

Hej Mia!
Vad fint ni har det!
Jag har också tine k inspirerat i mitt rum nu :)

xoxo alice ♥

Tidsmästarinnan sa...

hjälp vilken snygg lampfot... Helt i min smak!
Hoppas allt är bra på en mulen söndagmorgon!
Kram
Susanne

Fröken Fräken sa...

Man skulle väl kunna kalla det för intervallträning? Träning, paus, köpa snygg grej, träna, paus, köpa annan snygg grunka...?
Är fortfarande tokgalen i allt från Tine K, men jag har lite svårt att få till stilen här hemma, och vet inte varför...? Ja, det ger sig väl!!