tisdag 26 augusti 2008

Kanelte och tänd brasa

Huva vilket trist väder. Ikväll värmer jag mig med en härlig kopp kanelte i nya temuggar från Indiska. Tipset fick jag av Susanne, precis som med fattigmanslamporna. (japp, de var urfina de med så nu äger jag två såna också) Lite härmig känner jag mig, men det är väl lite det bloggandet bidrar till att man inspireras av varandra :o)
Den fina tidningslådan köpte jag på Susannes loppis som jag äntligen tog mig till i somras i Dalarna.

Den rostiga gamla fotogenlyktan blev min för en tia på en annan loppis. Nu äger jag 4 st, betyder visst att jag blivit en samlare;o)

I helgen tänkte jag dra igång ett litet målarprojekt som jag tror kan bli toppen. Vet inte om jag törs visa det här för vissa kommer säkert tycka att jag är knäpp. Vi får väl se...


Kram kram!
Mia

7 kommentarer:

Camilla sa...

Vilka härliga muggar, attans att inte Indiska finns i vår lilla stad! :-)

me and alice sa...

Hej Mia!
Hur mår lilla magen?
Visst är väl muggarna helt underbara! Gillar dom just för att de inte är helt perfekta (at tex. glasyren har runnit lite på en del)... Sitter just nu och värmer mig med te i en av kopparna. har precis gjort dagens prommis igen. Här ska brännas fett!!!*fniss*
Lådan passade hur bra som helst där hos dig!!
Natti natti!!/Susanne

Emma sa...

Låter jätte härligt. Vad fina ting du har fyndat.
Tycker absolut du ska visa ditt målar projekt, ingen kommer tycka du är knäpp, jag lovar. Alla bloggar målar ju hela tiden:)
Hoppas du tar ditt förnuft till fånga och visar oss.
Kram Emma

Veronica sa...

Ok, men vem av oss bloggers är inte "lite knäpp". Vilka söta muggar du köpt! tror bestämt att jag måste besöka Indiska snart.

Kram Veronica

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vilket myyys :)
Jättefina muggar och tidningslådan var ju urfin!
Jag sååg också de fina lamporna hos Susanne och är bra sugen på dem :)
Kram!

Anna S sa...

Men åh vilka fina muggar!!! Och tidningslådan också! Önskar jag hann iväg till nån loppis snart, ska göra mitt bästa för jag blir så sugen när jag kikar in här *ler*

stor kram till dig och magen

Vardagens guldkorn sa...

Å vilka härliga muggar, de ser rejäla ut, sådana som man kan hålla med båda händerna och värma sig =) Jättefin tidningslåda, vilket bra köp!
Linda