onsdag 23 juli 2008

Ångervecka

Ångervecka borde det finnas på påbörjade projekt hemma också. Vad fasen har vi gett oss in på. Vilket jäkla jobb. Solen strålar ute och vattnet glittrar, nämen vi slipar trägolv. Bra val. NOT.
Det är inge roligt när man stöter på patrull. Hallen och köket är snart klart men det visar sig att lacken i vardagsrummet är så hård så det översta lagret måste slipas bort för hand. Tjena. Kul jobb.
Nån som är sugen på att komma och hjälpa till...? Jag bjuder på fika;o)
Inte heller jag ligger på latsidan. När maken drog till brädgården släpade jag upp den stora slipmaskinen på vårt sunkiga utebord. En bra kvinna reder sig själv. Det ångrar jag idag, har ont i ryggen som fan. Tur att det blev fint i alla fall.

Kram på er

Mia

7 kommentarer:

Malin - I min trädgård sa...

Oj vilket jobb! Men riktigt snyggt blir det!

Ja det där med att slipa bord är ingen kul historia. Jag gjorde detsamma för några veckor sedan - ett lackat bord som jag ville olja. Det blev fint, men jag fick lida för det i felar dagar. Phu!

Hoppas ni hinner ha det lite lugnt och skönt också mellan varven.

Kram M

Fabrikken sa...

Litt av en jobb ja, men det er verdt det til slutt. Bare passe på så du ikke sliter deg helt ut med bebis i magen og allt :)

Klem fra nr. 5

Camilla sa...

Förstår att det är slitigt, men vad fint det blir! :-)

ängeln i vitt sa...

Gud vilket jobb alltså men jag lovar att när det är klart ja då var det värt för allt smör i Småland :-) Himla fint tycker jag.

Kram Carina

Paula sa...

Nu förstår jag varför vi har så mycket att göra på jobbet trots värmen. Alla som har projekt som ska ros iland. Men fint blir det. Ni är ju jätteduktiga.
Kram Paula
(Ps. Jag jobbar i en färg- och tapetaffär..)

Useful Art sa...

Å men det kommer bli jättesnyggt när ni väl är klara, du får föröka tänka på det :)

Hoppas ni haft en mysig helg och hunnit vara ute nåt i solen i också!

Sara

rosenfröjd sa...

här jobbas det på minsann...renoverar själv också och ibland undrar man VAD man gett sig in i. SÄrskilt när solen skiner och allt annat lockar mer...men så småningom blir det väl klart och då är det såklart värt allt slit.

Kram/
¨M¨