söndag 6 april 2008

2 lager av 3

Nu har jag målat den lilla bänken 2 ggr av 3. Visst ska jag shabba till den lite sen? (Blev lite osäker...) Fröken kanin provsitter.
Ovanför bänken hänger en tavla som en god vän ritat för många år sen av "vårt kråkslott". Detaljrikedomen i tavlan är helt otrolig när man studerar den i detalj. Jag hittar fortfarande saker jag inte sett tidigare.
Röstningen om grindarna fortsätter- Ni gör det inte enkelt för mig inte;o) Ställningen just nu är 50%-50%. Så ni som inte röstat än - rösta längst uppe till höger och hjälp mig välja!
Kram på er! Mia

6 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

Kanonfint! Bänken är som gjord för att stå där. Och så fint det passar panelen på väggen.

Anna S sa...

Jaaa vad söt bänken blev där! Tycker ju faktiskt den ser jättefin ut enkelt VIT bara men lite shabby kanske bara gör den bättre...ler.

Hanna sa...

Bänken blev jättefin!

Anonym sa...

Vad vacker bänken blev, vilken skillnad. Nu är den kanon fin med fröken kanin och just där SKA den stå...
Den kanske ska vara så utan shabby???
Ha det gott Marie i Skarpnäck

ängeln i vitt sa...

Bänken blev superfin. Har du bestämt vilken grind det blir då? Jag tycker att båda är lika fina, förstår att det är svårt att välja.

Ha det gått
Kram Carina

Unknown sa...

Hejsan!
Så fint det blev.
Jag undrar om det är OK att jag använder dig som min nästa (fre/lör)veckans blogg? Jag vill gärna ha svar i form av ett inlägg på min blogg innan ti/ons. Skulle vara jätte skoj om fler fick ta del av ditt vackra hem! Kram Petra
www.metrobloggen.se/romantiskahem