lördag 10 april 2010

Whiskey med mjölk?

Gokväll kära vänner!
Här har magsjukan härjat inatt hos den lilla och jag har knappt sovit en blund. Blää.
Maken jobbade natt så själv var jag med eländet också. Så det här får bli ett kort inlägg och bara önska er alla en bättre helg än min.

Mycket av min nya förkärlek för svarta detaljer har jag hittat inspiration till hos den nyupptäckta bloggen (för mig iaf) House of Philia. Ett helt underbart hem inrett i nästan bara svart och vitt. Kolla in hennes hem i vänsterspalten på hennes blogg vetja. Idag visar hon hon ett danskt inspirationshem från allt i hemmet och jag kan bara hålla med...lovely!



Nu ska jag svepa en stor whiskey med mjölk, har hört att det ska hjälpa mot ev magbaciller (!)
Fler husmorsknep?

Imorgon hoppas jag vara frisk så jag kan annonsera vinnaren till tävlingen! Så ta sista chansen och tävla nu om du inte redan gjort det.

Ps. Hade tänkt visa er köket nu i helgen, men har kommit på en ny grej jag bara måste fixa klart först innan ni får se. På måndag hänger jag på låset till byggvaruhuset. Ds

kramar!
Mia

10 kommentarer:

Millygarden sa...

Hua då stackare! hoppas resten av familjen klarar sig...tyvärr brukar dessa elaka smittor sprida sig i elden. Ljuvligt vackert du bjuder på..så fint med kontrasterna svart och vitt.

Krya på er!
kram Marina

Its a house sa...

Hua roligare än magsjuka kan man ha! Hoppas att det går över snabbt och att resten av familjen slipper eländet! House of Philia är en stor favorit för mig med, älskar hennes stil!

Håller tummarna extra hårt i tävlingen!

Kram

Elle sa...

Whisky med mjölk har jag aldrig hört talas om, men det låter så äckligt att man kanske helt enkelt spyr ut alla bakterier? *ler*

Vi brukar köra med de gamla hederliga metoderna, avslagen cola eller pepparminste. Att dricka mycket är viktigt. Mjölkprodukter ska man egentligen undvika...
När magen sen lugnat ner sig kan man börja äta lite, skorpor, salta pinnar och bananer hör till standarden. Havregrynsgröt (utan mjölk...) är bra det med när man börjar bli hungrig.
Krya på dig!
Kram Elle

Nina`s Lantliga med Pamp sa...

Hallå där,
WOW, vilka bilder. Det där fönster partiet från köket och den urvackra stolen på övervåningen....tjusigt. Jag kikar in till henne en stund. Jag hoppas verkligen att du ska få sova gott inatt och inte åka på nåt :))
Ha det gott i helgen.
Kram, Nina

Ett Vitare Hem sa...

Urk och fy håller tummarna för att ni andra ska klara er, jättefina bilder!
Ha en finfin söndag!
Kramis/LenaS

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Usch vi har precis klarat av det där elendet och jag kan trösta med att det gick över rätt snabbt!

Härliga inspirationsbilder du bjuder på!

Krya på er, kram!

nea i det gula huset sa...

Fy och usch! Stackare!
Vitpeppar kör jag ALLTID med när det är magsjukor! 12 stycken korn sväljer jag hela! :)
Och extremt noggran handhygien då förstås!

Hoppas du klarar dig!
Kram Nea

Sussi sa...

Krya på dig!

Passagården sa...

Usch och fy! Magsjuka är bland det värsta.. -stackare! Själv har jag klarat mig i flera år nu, peppar peppar! Jag tar alltid ca 10 vitpepparkorn och sköljer ner med ett glas vatten när ngn i omgivningen är sjuk. Det har funkat hittils, -även om det kanske bara är tankens kraft ;-)

Mys och hemtrevnad sa...

Vilken fin blogg du har! Jag är här för första gången och är ny som bloggare. Krya på er! MVH Semlan