fredag 9 april 2010

In i dimman

Seriöst, vad kan vara roligare än att förändra prylar på mindre än 5 minuter, och skaffa sig lite nya detaljer i ny skepnad som man redan hade hemma? Japp, jag har blivit besatt av svart sprayfärg. Känner mig lite omtöcknad av ångorna;o) Tur man har extrarum där grejjerna kan stå på tork med stängd dörr.

Tro nu inte att jag ska förvandla hemmet till något mörkt svart krypin, nej nej dock så tycker en svart detalj här och där skapar en spänning i inredningen bland allt det vita. Titta närmre på den danska inredningen så ser ni att där används mycket svarta detaljer. Och märken som Day home och Tine K. Snyggt!
Så nu när trollet sover har jag en fotoram, en fågelbur och ett litet bord fått stifta bekantskap med sprayburken.

Trollet ja, som för en liten stund såg ut såhär när jag kom tillbaks från köket med en kopp kaffe. Min frukostyoughurt. MUMS.

Ikväll blir det god mat och ett glas rött till solsidan. Last episode:o(
Kram på er!
Mia

11 kommentarer:

Marie Louise sa...

snyggt med de svarta detaljerna! Det blir nog fler som hakar på det!
Kram Marie

"M" sa...

Vad fint du bor....och köket är jättefint....govetoch de svarta lamporna.....ser fram emot solsidan i kväll....sista för säsongen....synd

HOUSE of ADELA sa...

Fantastiskt hem och jättefin blogg! Lägger dig i min blogglista, hoppas det är ok;)

Önskar en skön helg
kram Adela

emilias gömmor... sa...

Nu e det sprayvarning! Nej, jag skojar det blir säker hur fint som helst!!!!

Kram Mimmi

Ett Vitare Hem sa...

Kan inte spraya här hemma men om nån vecka tar jag ett lass med saker med mig ut till stugan och börjar omvandla hemsheter till finare saker, tänk vad mycket lite färg kan göra ;o)
Ha en finfin kväll!
Kramis/LenaS

Engelska Villan sa...

Hej sötis!

Aaa, det är sååå snyggt med det svarta o vita!! Jag är precis som du inne på det nu. Men till skillnad från dej har jag inga bra idéer, allt känns så triiiiist här hemma!! Jag får spunk (om du känner till det uttrycket ;) som en viss liten rödhårig galning brukar slänga sig med )
I tvättstugan bli det svart o vitt, hallen står på tur för makeover och så badrummet (säkert nån gång under de närmsta 30 åren...) Så jag ska väl få få nån fason på det här eländet ;)...

Självklart tvättar jag ALL din tvätt framöver, som tack för schablonerna ;)

Hoppas du får en härlig helg!

Kramar Anna-panna

Engelska Villan sa...

Förresten!! Tack för at du påminde mig om Solsidan!! Jag förstår bara inte hur jas ska klara fredagarna framöver när det är slut *snyft*

En annan sak oxå! Du nämde för länge sen nåt om att Panelskivan spårfräst skivor som ser ut som råspånt, hur gjorde du då? Är sugen på det till hallen.

Kraaaam igen

Hemma hos Razzel sa...

"Trollet" var rätt söt med sin "vita detaljer"!! ; )

Unknown sa...

Hej!

Jag har också svarta detaljer här hemma och visst är det snyggt till allt vitt, framhäver varandra väldigt fint. Solsidan är ju bara sååå roligt, kul att det blir en fortsättning!

Vilken söt liten youghurtflicka!!
Trevlig helg.
Kram Pia

♥Zink & Vita ting♥ sa...

Sicken sötunge!
Svarta detaljer är jättefint mot det ljusa!
Ha en skön lördagskväll!
Kram Mimmi

Olelsi / Nettan sa...

Här hemma härjar oxå magsjuka, nu har Elin och Olowf haft eländet.
Pust...
Krya på dig..

Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.