söndag 10 januari 2010

Analysera det här om ni kan

Gokväll! Hoppas ni alla haft en mysig helg! Själv har jag haft det bra men är nog tröttare än innan helgen. Lillmonstret låter mig sällan komma ner i djupsömn utan det blir galet mycket drömmar nu och mycket lätt drömsömn.

Försökte låta min mamma analysera två av gårdagens sjuka drömmar. Hon har gått drömtydarkurser men hon gick minsann bet, så gör ett försök om ni kan.

I dröm nr 1 sitter jag fast i en helikopter tillsammans med en gigantisk blåsfisk, diameter 1 meter. Han studsar omkring som en gummiboll och jag får parera hej vilt. Tanken är att han ska släppas ner i vattnet längre fram och hjälpa oss jaga fatt nån brottsling som simmar under ytan. Eeeehhhhhh?

I dröm nr 2 kommer jag ut ur en affär med ungefär 25 lampskärmar. Det är så många så jag kan inte bära dom utan måste stapla dem på huvudet som en kines för att få hem dom. Folk jag möter på gatan garvar rått. Hmmmmm.



Nå vad har ni för analys?

Själv tror jag inte det är så svårt när jag tänker efter: Dröm nr 1 är nog en följd utan 3 timmars 24 tittande varje kväll, säsong 7 med Mr Jack Bauer och alla skumma metoder för att fånga bovar. Han skulle säkert kunna använda sig av en blåsfisk.

Dröm nr 2 är nog en följd av att jag blivit galet kär i lampskärmarna ovan i siden från TineK. Såfort jag får en slant över ska jag köpa en sån till min lampfot som fortfarande är naken. 700 pix är väl ingenting för en lampskärm..........;o) I drömmen köpte jag ju 25.

Undra var drömmarnas värld tar mig i natt...!

Kram på er!
Mia

20 kommentarer:

helenesskolsida sa...

:-)Drömmar är konstiga ibland.

Din första skulle jag tolka som blajblaj, den bara var utan mening.
Din andra dröm däremot skulle jag tolka som att du är i behov av något och något som du vill ha och se, du vill ju ha en lampskärm :-)

Leta och köp :-D

Kram Heléne

Det vita dårhuset sa...

Sluuuuuta!! Garvar ihjäl mig :o)
Tycker du att det är konstigt att du drömmer sånna drömmar? Verkligen?? Hela du är ju en stor knasboll som ALLTID får mig att dra på smilbanden när jag läser dina inlägg och kommentarer!!

Bara stor gillar hela dig!!!!

Och den tror jag att analysen du gjorde satt som en smäck ,o)


Många galna kramar /Dåren

Det vita dårhuset sa...

Åh ja! Det där med sexet...... ENDA anledningen till att jag spretar nu är att jag vill ha UUUUUUUUUUUUUUUUUUUT han **fniss**.

Annars du får han vänta........och vänta.......och vänta........,O)

emilias gömmor... sa...

Din första dröm kan betyda frigörelse, lite aktion i tillvaron eller egentid. Den andra, när man sucktar så efter något så mycket, och man har möjlighet att införskaffa det blir det överdrivet. Vad vet jag, bara en spontan gissning!

Kram på dig!
Mimmi

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken underbar blogg du har! Jag har aldrig varit in här förut men nu lägger jag upp mig som följare på en gång!
Kram / Anna

OlgaA sa...

Hej, drömmaren ;)
Jag tror att det tyder bara på flera problem, som du är medveten om och innerst inne du hoppas på att få de snart löst. OM de löser sig eller ej framgår inte från dina drömmar! Men du förväntar dig hjälp. Utan anledningen eller med vet jag inte heller :)
Så. Nu var det avklarat! Dina drömmar :)
Sov gott och djupt i natt :)
kram Olg@

Engelska Villan sa...

Hahahahahaha!!! Du beskriver alltihopa så roligt oxå!!
Jag drömmer också mycket jämt. Det ena märkligare än det andra :)
Guud en sån fin lampskärm!! Precis sån som jag vill ha till vardagsrummet, fast jag behöver två! 1400:- .....
Ha en fin vecka, vännen!
Kram Anna

Cathrin sa...

Känner igen mig helt och fullt. Fast dina drömmar är roligare. Mina är bara läskiga just nu.

Undrar just när småmonster börjar sova så att deras stackars mammor inte går under? När de blir tonåringar?!

Ha en fin början på veckan!
Kram
Cathrin

Tess på Tilda och Mamma sa...

Åh visst är det konstigt hur man kan drömma.Jag är inte bra på att analysera utan hoppas någon annan kan det bättre än jag.
HA en bra dag och dröm sött.
Kram Theres

Linnea sa...

Hej! Tack för en underbar blogg. Vi har precis renoverat en stor lägenhet och nu letar jag lampor. Tycker det är så svårt att hitta några fina taklampor och eftersom att du verkar ha koll på saker och ting tänkte jag fråga om du har något tips på vart man kan hitta fina taklampor i fransk/lantlig stil!? Tacksam för tips. ps. är dessutom väldigt nyfiken på ditt bord..jag letar ett stort bord som rymmer många men det verkar omöjligt. Förstår varför du ville ha ett egen designat! Kram /Linnea...på linnea_z@hotmail.com går det att nå mig.

Anna S sa...

Ha ha ha! Vet inte om det är typiskt polisfruar men jag har ofta drömmar om att sitta fast, jaga bovar och sånt...mer sånt sen man fick små gullvipporna. Nån modersinstinkt kanske? Eller bara att man vill förändra tillvaron lite kanske, med tjaa lite nya lampskärmar eller nåt *ler*.
kram på´re

Marits vita skrin sa...

Men gud vilka knasiga drömmar du har. Men den om lampskärmen MÅSTE ju betyda att du ska ha den lampskärmen.... hihi.

Ja fy sjutton, i Stockholm skulle jag aldrig kunna köra bil. Jag förstår att ni åker tunnelbana och buss.

Hoppas allt är bra med er.
Kram till dig från mig ;)
Marit

Anonym sa...

Hej

På Juliasvitadrommar.blogspot.com så finns det en liknande vit skärm men för lite bättre pris...349KR,värt att kolla!

Ha en fin kväll!

Pia sa...

Hej Mia!
Du har vrårna fulla av liknande...men om du kikar in hos mig hittar du något jag vill ge dig...

Kram Pia

Me sa...

Hej!

Läser din blogg så fort jag sitter i datorn, du är så inspirerande!Och bjuder på dig själv!!

Kram Veronica.

Skogsdoft & havsbris sa...

Det var minsann ett par drömmar att bita i det där! Man kan verkligen få till det i drömmarnas värld ibland, det kan bli hur tokigt som helst... Drömtydarkurs låter spännande, visste inte ens att det fanns såna!
Ha en fin fortsättning på veckan och så önskar jag dig både god sömn och lugna, fina drömmar! :)

oumberligating sa...

Av en slump så hamnar jag här via några andra "inredningsbloggar", drömanalys kanske det är bäst att jag inte gör i det här skeéndet av bloggandet, min blogg är kompicerad redan som den är och man vill ju inte verka allt för konstig första gången man hälsar på!? (ler)
Idag så känner jag att "kraften" håller på att återvända, kanske gör snön och solljuset sitt till!
Har vänner och bekanta som nu lämnat landet och begett till solen!
Så idag när jag läser i morgens Svenska Dagblad så ser jag en artikel om att män är dåliga på att "smörja in sig med solskydd"!
Självklart så måste det bli dagens debatt ämne på Oumberliga Bloggen, självklart med vissa konstnärliga förtecken (ler) Hmm.....ja, de finns där, men är kanske lite långsökta, försöker just nu hitta tillbaka till Oumberliga Bloggens ursprungsidé, konst, design och spännande antika prylar.....har inte lyckats ännu men är på god väg så nu ska jag ägna min dag åt att besöka både gamla och nya vänner och hör mig för hur det står till med insmörjningsvanorna i familjen! Undrar om det är likadant hos Er som hos oss, att det är kvinnan i huset som tvingar mannen att smörja in sig under ljudlika rotester, är det kanske jag som är bråkig!
Finns Gud, är blodpudding verkligen gott, borde inte Mona Sahlin sluta röka, vad är konst ja, jag har inga svar själv på allt, jag är bara en vanlig människa som har en massa frågor?
Ha en fortsatt fin vecka!
kram ifrån Oumberlige eller var det Omöjlige Peter!
PS: Blev ju lite konstig det där i allfall vad har insmörjningsvanor vid solande att göra med konst?
Kanske har du svaret, vad vet jag?
Men om det inte har med konst att göra så är det i allafall "socialt" på alla nivåer och det är väl det bloggandet handlar om? Många jobbiga frågetecken blev det! (ler) DS

mylovelygrandma sa...

Hihi du verkar ha lika livlig fantasi som jag! kan drömma de mest tokiga drömmarna.. och minns nästan alltid dem med. Jag har alltid fått höra att de som drömmer är de som är kreativa och fulla av fantasi.. :) men jobbigt är det!
Vilken fin lampfot! förstår att du drömmde om 25 :P

Kram!

Liten Bod sa...

Det lät lite läskigt det där med blåsfisken, har inte de en massa taggar :) Bordet ser kanon ut, visa bums så fler karlar kan få jobb! Kram, Tina

Anonym sa...

Finns en sida på nätet som heter drömtydning
http://hem.passagen.se/aengel/

Kan va roligt att kolla upp ibland efter man haft konstiga drömmar!