fredag 2 oktober 2009

Halvvägs

Idag är jag halvvägs till bordet på bara en tredjedel av tiden. Jag ligger före schemat med andra ord. Tyckte jag kunde belöna mig själv så jag kom hem från mässan med denna fina lampfot i bagaget. Nu återstår bara att klura ut vad det ska vara för lampskärm till. Ser framför mig något Tine K inspirerat, andra förslag någon...?

Jag har varit lite hooked på dessa Tine K lampor ända sen jag såg det danska drömhemmet för några år sen.Ja herregud vad man kan klura på nåt sånt oväsentligt som en lampskärm, men vad vore livet utan såna små sköna okomplicerade tankar för hjärnan.

Hoppas ni får en underbar helg!
Kram Mia

8 kommentarer:

Engelska Villan sa...

Hallå där Mia-Fia!
Jag gillar verkligen den lampfoten! Jag såg direkt framför mig en vit skärm av den där modellen på sista bilden, med rynkad skärm liksom. Var tusan såg jag en sån i lördags när jag var i stan... Hmmmm.
Hoppas du får en skön helg!!
Kram Anna
P.S. Vad kul att du såg reportaget!! :) D.S.

LenaS sa...

Hejja, hejja!!!
Lampfoten var jättefin, tror nog som Anna att den första skärmen blir finast.....
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Anonym sa...

Åh, vilket fynd! Jag har lampskärmen men ingen fot :) Köpte min på Bloominghome, är också helt såld på Tine K:s lampor, men ack så dyra...Jag sprayar mina lampfötter svarta istället, ett budget-tips!
Kram Anna B

fröken knopp sa...

vilken underbar lampfot..men de e aldrig lätt att få ihop skärm o fot..ibland får man prova sig fram länge..:) LYCKA TILL..hihi..

Hoppas att du får en forsatt bra helg!!

kram elin

Bralliz sa...

Hej Mia!
Vad fint ni har det!
Jag har också tine k inspirerat i mitt rum nu :)

xoxo alice ♥

Tidsmästarinnan sa...

hjälp vilken snygg lampfot... Helt i min smak!
Hoppas allt är bra på en mulen söndagmorgon!
Kram
Susanne

Fröken Fräken sa...

Man skulle väl kunna kalla det för intervallträning? Träning, paus, köpa snygg grej, träna, paus, köpa annan snygg grunka...?
Är fortfarande tokgalen i allt från Tine K, men jag har lite svårt att få till stilen här hemma, och vet inte varför...? Ja, det ger sig väl!!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色