torsdag 15 oktober 2009

Gobitarna går först...

Jag försöker in i det sista förtränga att vi går mot mörkare tider och mot julen. Men det blev rätt klart för mig närjag slank in på plantagen och det var full julskyltning. Julgranar, tomtar, belysning. Hela kalaset. Och det här var för 2 veckor sen...

Dock så har jag ju lite tid att pyssla i år och tänkte jag skulle sy lite julkuddar i god tid i år. Jag har ju sytt en uppsjö av kuddar av Greengate handdukar tidigare så jag tänkte väl göra nåt liknande med med lite jultyger. Till min fasa upptäckte jag att godbitarna redan var slutsålda...!!! Lyckades lägga vantarna på några iaf som jag ska förvandla en del, men efter mig lämnade jag ett lagersaldo på 1-2 kvar så passa på ni som inte redan kikat runt.

De här underläggen tänkte jag förvandla till kuddar. Hur det blir får ni se sen.

Hjärtehandduken blir fina julkuddar i tjejernas rum.

Och nåt klassiskt till fåtöljen

Samtliga ovan kommer härifrån.
Kram! Mia

9 kommentarer:

LenaS sa...

Jaa de var riktigt läckra!
Ha en fin kväll!
Kramis/LenaS

Maol sa...

Jag undrar en sak med shabby chic. Använder man mattor? För jag skulle behöva behålla en matta till soffbordet fast i shabby chic stuk. Har du några tips? ^_^

fröken knopp sa...

vilka jätte fina handdukar du hittat!! ska genast kika runt lite...:) väntar på att få se ditt resultat!!

kramar elin

Det vita dårhuset sa...

Nu lurade du mig till att kika i en underbar butik!'

Och jag som inte kan låta bli att handla....*fniss*

Hat gott/Erika

Anna sa...

Hejj! Åå precis vad jag behövde,inspiration till kuddar :) Ska ju precis börja lära mej sy och kuddar är väl bra att börja med har jag hört ;)
Tycker att din blogg är riktigt HÄRLIG & MYSIG att läsa :)
Ha en bra helg! Kram A

Marie//Tekla Maräng sa...

Försöker också i det längsta att hålla emot att det snart är juldags, men har fallit på eget grep.
För det är ju precis som du skriver go bitarna går först. Så igår kom en beställning hem till mig och dottern ifrån Panduro vi tänkte göra julkort i år.
Måste ju säga att allt du visade i dag faller mig i smaken.
Kramar Marie:)

Mammatillungar sa...

Just i dag var jag på Plantage... Det var Julmarknaden där... He he... Hallå - mitt i oktober!!!! Kunde inte låta bli och frågade om det var OK? Kille sa "Men Ikea börjar ju SÅ TIDIGT!! Och...? Är Ikea gurun i skyltfönstermode eller? Forever... Jag tycker att oktober är ALLT för tidigt... Visst kan man börja förberedda och pyssla lite osv men inte pynta. ÄN=) SEN blir det så fint så..
Trevlig helg!

Pia sa...

Hej Mia! Ja, mej har du också "lurat" till en och annan affär (=köp), nämligen nätbutikerna som du berättar om på din blogg. Hoppas du får rejäl rabatt som gjort så bra reklam :)
Som sagt, det var du som satte fart på det hela hos oss - men det är ingen annan än jag som gläds över att slänga ut det nya och köpa "in" allt gammalt (familjen tycker jag borde få vård...)
Inspirerande week end!
-Pia-

Hus Hönan sa...

Hej Mia!

Vilka fina handdukar du har hittat, helt underbara!

Jag fann din blogg igår och känner inspirationen flödar här.
Väldigt uppiggande....Vad säger du om att byta länkar? :)
Så jag hittar hit oftare ;)

Kram

-Erika-