onsdag 18 april 2012

Mitt skabbiga hus

Hola chicas!

Long time no see! Men nu var det visst en av er som saknade mig och lämnade ett litet avtryck så här e jag! Ni har väl lärt er att jag behöver era hejarop va..? ;o)

Idag tänkte jag ni skulle få se lite av mitt skabbiga hus.
För seriöst, det är inte chict i varje hörn vill jag lova.

Här har vi visst dragit igång och rivit en vägg igen. Why am I not surprised?
Och därbakom väggen har det visst stått nån gammal öppen spis som varit på väg att elda upp det skabbiga chica huset på glada 30-40 talet. Hualigen.
Ja, vad har vi nu gett oss inpå måntro? Som tur är så ser det inte så här skabbigt ut längre utan nu är det minsann nygipsat och fint, men mer om det en annan dag.

Kram på er!
Mia

10 kommentarer:

Lotta sa...

Kollar ju din blog var dag, så uppdatera gärna!! Är dock dålig på FeedBack.. Men jag ville bara säga att jag uppskattar din blog jättemycket och har givit mig massor med inspiration. Så.....tack för det.

Emilias Ljuva Ting sa...

Kan bara instämma med föregående talare. Älskar din blogg, och tittar in varje gång du uppdaterar. Kan nog t.om säga att de va din blogg som inspirerade mig till att starta min egen blogg :)

Kramar Emilia

Katarina W sa...

Tack för uppdatering! Jag har din blogg på min lista så varje gång du uppdaterar så hamnar din blogg högst upp på listan. Du har helt klart en jättefin blogg!!!

Mys och hemtrevnad sa...

heja heja heja...kramis semlan

Tidsmästarinnan sa...

Men vilken cliffhanger, hallåå!
Nu vill man ju se mer direkt.
*slår mig ner och väntar*
Kram!
Susanne

Photo by Maria sa...

Jaha.. Så du skall låta oss sitta här och undra?? Det är elakt.. ;)

Kram Mia

Anonym sa...

Här är jag som saknat dig!
Har du eltejpat klart nu så du vet hur du vill ha det :)Hur går träningen då? Själv sitter jag helt slut i soffan efter en strulig nattning av 3 små tjejer och en pappa på vift (jobb dock). Men nu ska jag släpa mig i säng.

Tack för uppdateringen :)
/Kattis

Emilias Ljuva Ting sa...

Glömde tipsa dig om att de pågår en tävling just nu på min blogg. Kika gärna in :)

Malin sa...

Ja du är saknad! Alltid lika kul med dina inlägg :)

Anonym sa...

Håller med alla andra, mer uppdateringar då bloggen är helt underbar, läst den över 1 år nu utan att kommentera. En 23åring som jag behöver mer äkta inspiration än tidningar där experter gjort jobbet :)