lördag 28 april 2012

Ett paradis till salu

Halloj soliga lördag!

Vet ni vänner, det finns ett litet paradis på jorden till salu.

Ett ställe som har en stor plats i mitt hjärta. En plats där det luktar nytänd brasa, där vinet smakar extra gott, där barnen plockar smultron på strå och där kantarellerna i skogen aldrig tar slut.

Där det spännande spökhuset ligger fyllt med loppisfynd;o) Där dalen är fylld med djur som betar och barn som springer barfota. Och där loppishimlen finns.

Där rosorna blommar i överflöd och där gruset knastrar under fötterna på ett alldeles speciellt sätt när man anländer.

Där det doftar alldeles speciellt av tjära och doftshersmin och nytvättade lakan i härbret, och där svalorna bor under en tegelpanna i uthuset.I Bispberg i Säter i Dalarna ligger Mammas & Sunes paradis, bara 2 timmar från Stockholm. Hade jag haft en miljon över hade jag köpt det och haft det som landställe resten av livet.

Nu flyttar de hem hit istället, så vi kommer nära varann.
Och det är ju faktiskt inte så tokigt det heller.

Här kan du se mer av detta fantastiska ställe. Och om du köper det så kanske jag få komma och våldgästa nån gång, pretty please?

Nu väntar en löptur i solen och sen lite egentid hos frissan!
Kram på er!
Mia

3 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Vilket ställe!! Ja hade jag haft några sådana pengar så hade jag lätt övervägt att köpa det.. Och du hade varit välkommen när du velat.. men tyvärr =(

Ha nu en resterande fin dag..

Kram Mia

Anonym sa...

Hej Mia!

Jag har nu läst din blogg bra länge men har aldrig lämnat någon
kommentar...jag har inbgen blogg själv och är inte så bloggintresserad egentligen utan det är intredningsintresset som fört mig till din blogg. Men nu kände jag att jag ville lämna en kommentar för det var så skoj att du skrev om paradiset på jorden...och där satt jag och tänkte att det ser nästan ut som ett hus här i vår lilla by och när jag sen såg att huset låg där jag bor nämligen Bispberg blev jag ganska förvånad.. det är ju inte så stort!
Tyckte det var ett roligt sammanträffande och vill också passa på att tacka dig för din trevliga blogg som jag fortsätter att följa! Ha en fortsatt bra helg!

Kram Mary

mitt liv som jag sa...

Ja men ligger det i Dalarna, då förstår jag ju att du kommer att sakna det ;). Fin beskrivning av dig!
Kram Jennifer