tisdag 31 januari 2012

Rakt in i inspirationsmappen!

Hey babes!

Hur har ni det denna tisdag? Själv har jag precis kutat en mil på löpbandet, helt slut. Försöker bli av med de där charmiga fluffet över jeanslinningen ni vet. Bort ska det, inte för att jag måste utan för att jag mår bättre utan fluffet helt enkelt. Till min hjälp har jag fått en PT på gymet som lagt upp tränings och kostprogram så nu är det hårdkörning till invägning 13 mars minsann. 2 dagar av 6 veckor avklarade, phu. Ni får gärna slänga in lite pepp om jag gnäller längre fram.

Nog om det nu, gissa jag blev förvånad när jag satt och slötittade i ett digitalt inredningsmagasin jag prenumerar på idag på lunchen. Ett stort reportage från Tine K piggade upp min lunch (som typ bestog av lax, sallad och liiite kolhydrater på hörnan). Sådär ja! Rakt ner i inspirationsmappen. Som ju är den här bloggen:-) So here we go.
Titta närmre på reportaget kan ni göra i den här tidningen (ganska långt bak)

Nej nu väntar kvällsfika med lite protein efter träningen.
Typ makrill på hårdmacka och en kopp the.

Jag har fått en hel del frågor om kost och träning och jag tänkte lägga upp programmen jag fått för er som är intresserade. Men lova att inte bli rädda, det är ingen lek. Men programmet utlovar viktras på 6 veckor och jag gillar det där att följa ett program för att nå ett mål. Tell me what to do and I will do it typ. Ibland måste man utmana sig själv också, behöver ju inte vara träningsmässigt - kan vara inom andra områden såklart. Men jag gillar utmaningar helt enkelt. Typ som att se hur långt jag kommer innan jag lägger mig ner i en hög och grinar på Sthlms halvmaraton. Crazy cat.

Kram på er!
Mia

12 kommentarer:

Amanda sa...

Ja, vilken kul idé! Släng upp programmen så kan vi pinas tillsammans :)

Gabriella sa...

en mil på löpband kräver respekt=)
Vi har ett superbra löpband i vårat garage men jag fullkomligt hatar att springa på löpband tror jag gjort 6 km som längst och då höll jag på natt dö...av tristess.Verlkigen duktigt av dig.
ha det så härligt.
kram gabriella

Emilias Ljuva Ting sa...

Hade vart super tacksam om du ville lägga upp programmen, behöver ha lite pepp ;)

Sahra sa...

En mil är fasen inte dåligt. Bra jobbat. Hyser en sorts hatkärlek till löpningen. Hoppas mina fötter snart blir så ok att jag kan ta upp löpningen igen. Ska bli kul att se dit pgm

Malin's Hus sa...

Underbara människa. Go go girl! Den randiga mattan va ju dö läcker.... Träna på... Pöss!

Att vara någons fru sa...

Jag. vill. ha. allt! I tidningen alltså. Inte viktras.

Kram snyggo!

Milla sa...

Jag har tyvärr inte kunnat träna som tidigare pga knäproblem och annat, men nu kör maken och jag vecka 2 av 6 i GI-programmet "6 kilo på 6 veckor", finns en bok. (även en hemsida) Känns toppen faktiskt! Och har minskat snart 3 kilo. Dock är träningen inte optimal.... nu ska jag dessutom påbörja en lååång cellgiftsbehandling så det blir väl promenader och lätt styrketräning isället för att springa ett tänkt millopp i maj. Så kan det gå i livet! kram Milla

Mrs Lollipop sa...

oo ja! gör det! jag behöver all hjälp och inspiration jag kan få! har lagt upp ett mål på 8kg innan juni(gahaik) men det är lite nu eller aldrig, känns det som. måste ta tag i detta nu. muffinsen ska BORT!!!
TineK är sjukt duktig!

Anna sa...

Åh... bockbordet... to die for! Såå mycket fint, härlig inspiration.
Duktig och målinriktad du är, you go girl!
Själv går bara upp i vikt, men av den angenäma anledningen att jag väntar barn! Så min viktnedgång kommer jag att få kämpa med efter sommarn istället. Bra då att jag kan gå tillbaka i din blogg för att få tips om hur du gick till väga! (dock är maraton inget för mig) :-)

Kram!

Bromans Bravader sa...

Vilket underbart hem! Vill också ha!

baramittlillahem sa...

Bra jobbat! Å Tine K alltså! Vilken inredningsguru!

kram

Anonym sa...

Tine K! ÅÅ! Snyggt så jag vill gråta en skvätt ;) jag vill gärna se träningsprogramnet! vad snällt! Ska springa gbg varvet i maj o då jäääklar! :D vi kan ju peppa varandra!

/Line B (även hon har lite onödigt fluff ovanför linningen)