tisdag 3 januari 2012

Att ha fyndat sig ett överkast

Todeloo honeybuns!

Har ni det bra? Jag har ont, ont ont i kroppen. Nu ska julfluffet bort så nu tvingar jag maken att köra skiten ur mig på gymmet minsann. Ett tag var jag på väg att slå honom hårt med en kettlebell men jag sansade mig. Känner mig piggare, starkare och gladare av träningen så det är absolut inte bara ett måste. Och det är väl bäst att jag ligger i nu 2012 om jag ska klara av den där utmaningen i september, *host*

Fyndade mig ju ett sammetsöverkast från Day igår minsann. Oanvänt till en bråkdel av nypriset av en söt bloggläsare. Det är bara bloggisar som kan sitta på såna dolda skatter i gömmorna.

Så här ska minsann pimpas sovrum snart. Myyycket textilier tycker jag det ska vara i ett sovrum. Och många kuddar. Det ska vara sådär hotellfluffigt så man bara vill slänga sig på sängen och rulla runt bland alla kuddar.Ni missar inte Holiday ikväll kl 20 va? den filmen kan man verkligen se igen och igen och igen.

Kram på er!
Mia

9 kommentarer:

Milla sa...

Jag har varit på gymmet idag med men fick köra lugnt efter ett ofrivilligt uppehåll på ett par veckor och snart kommer ett till, men vill verkligen försöka köra så mycket det bara går. Man mår guld!
Superfina sovrum! Jag letar efter en sån där smalare bänk att ställa vid fotändan på sängen som man kan tippa över överkast och kuddar på när man ska sova, men inte hitta den optimala för vår säng. Letar vidare... kram Milla

Vardaxlyx sa...

Oj va fint överkast! Kramkram

Att vara någons fru sa...

Underbart! Grattis till fyndet!

Anna sa...

härliga bilder

Sahra sa...

Fy för för strama sovrum. A lots and lots of fluff är min paroll. Och grattis till DAYfyndet. Underbart överkast. Och Rockettt stGeorge är lovely.

Gabriella sa...

superfint överkast, så fint det kommer bli..
kram

Anna sa...

Urtjusig!! Verkligen! Den där färgen har jag på en kudde (också från DAY) och den är verkligen sådär myysig:)

Vad roligt att du har fyndat tycker jag! Kanske vore det en idé att ha en "fyndhörna" bland oss bloggare där vi kan sälja/ge bort sånt som vi har tröttnat på? Jag menar de flesta av oss är ju lite ombytliga med textilier och annat piff:)

Kram!

Bromans Bravader sa...

Så fint!! Ja tänk vad härligt med bloggare, vi hittar saker hos varandra. Gillar Annas idé!

Kram Jannike

Anna sa...

Hejhej! Min syster har precis startat en blogg som handlar om hennes liv i ett nyrenoverat lantligt hus på sin gård, med sambo, underbar inredning, hästar m.m.. Kika in på den, då skulle hon bli glad :) http://myspastommen.blogspot.com/. Kram!